
Ciocolata Amaruie Seminte canepa si zmeura
Alimente naturale
de la Sly Nutritia
11.95lei
![]() |
Faina integrala de Ovaz - Pirifan
Beneficii:
Faina de ovaz integral Pirifan este incredibil de hranitoare si sanatoasa. Este o modalitate excelenta de a reusi ca cereale integrale sa faca parte din dieta ta zi de zi. Are un gust subtil, dulce de cereale integrale si poate inlocui pana la 20% din totalul de faina in orice reteta pentru clatite, placinta, briose, biscuiti sau paine. Orezul nu contine Gluten si este folosit in dietele diversificate ale celor mici.
Bogata in fibre, valoarea nutritionala a fainii integrale de ovaz Pirifan este superioara fata de faina macinata industrial. De asemenea, aceasta are un continut bogat de vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), alaturi de fier, seleniu, magneziu, calciu si fosfor. Sursa excelenta de vitamine si minerale, faina integrala de ovaz este un produs recomandat in orice dieta echilibrata si eficienta.
Efecte:
Faina integrala de ovaz Pirifan reprezinta un produs remineralizant, excelent pentru tonifierea sistemului nervos, deci pentru ameliorarea starilor de stres, dureri de cap sau insomnii. De asemenea, in functie de retete, faina integrala de ovaz scade nivelul de colesterol in sange si stimuleaza digestia. Un scut eficient impotriva multor boli, faina integrala de ovaz isi dovedeste cel mai bine eficienta impotriva cancerului, in mod special a celui de colon. Puternic stimulent tiroidian, faina integrala de ovaz Pirifan este o sursa foarte buna de energie, facilitand o predispozitie prelungita si eficienta la efort.
Mod de administrare:
Covrigii vegani din faina integrala de ovaz Pirifan pot reprezenta o alternativa la clasicii covrigi, mult mai sanatoasa si mai nutritiva. De asemenea, painea din faina integrala de ovaz este una dintre cele mai sanatoase paini si poate fi facuta cu usurinta in orice casa, folosind drojdie, sare, ulei si apa calduta. Aluatul rezultat se framanta si se lasa la crescut 30 de minute dupa care se unge cu ou si se presara cu seminte de susan intr-o tavita care se mai lasa la crescut 15 minute. Se coace apoi in cuptorul incins pret de 40 minute, rezultatul fiind un produs gustos si extrem de benefic pentru organism. Ca alternativa, faina integrala de ovaz poate fi folosita si ca ingredient pentru un desert inspirat, folosita alaturi de suc de lamaie, stafide, miere si un mar ras.
Valori nutritionale medii-100g:
Valoare energetica 385 kcal-1631 kj
Proteine 14.8 gr
Lipide 5.2 gr
Carbohidrati 70 gr
Fibre 10 gr
Compoziție:
Faina de ovaz.
Mod de prezentare:
1000 gr
Producător:
Pirifan
Alimente naturale
de la Sly Nutritia
11.95lei
Alimente naturale
de la Dacia-Plant
12.95lei
Alimente naturale
de la Sly Nutritia
8.95lei
Alimente naturale
de la Solaris
31.95lei
1+1 Cadou
Agitatie, anxietate
37.95lei
20% Reducere
Ingrediente active
13.95lei
10% Reducere
Igiena personala: Tampoane si Absorbante
25.95lei
+1 Servetel Tian Li Cadou
Pentru EL
117.45lei