Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Produse ecologice » Alimente Ecologice » Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon (Cod produs 1432669229023)

Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon, 500 gr


Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.44 (41 de opinii)

Producător: Wedderspoon


Cumpără 2 buc. şi Livrarea este Gratuită!

215.4Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon:

Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator.

Beneficii:
Mierea de manuka 100% Raw KFactor 16 RAW:
Este cea mai puternica miere raw Wedderspoon fiind bogata in nutrienti fiind foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv dar si a altor probleme de sanatate. Ea este recoltata din tinuturile indepartate proaspete si curate ale sudul Noii Zeelande. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon KFactor 16 RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti precum si a altor fitonutrienti. Testarea este facuta prin metode proprii fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii.

S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

Spre exemplu: Mierea de manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.

Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea.

Mod de administrare:
1-2 lingurite cu jumatatea de ora inainte de mese.
A nu se administra copiilor sub 1 an!
Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

Compoziție:
Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO.

Informatii nutritionale per 100g:
Caloriii 322kCal, Total Carbohidrati 80g din care zaharuri 78g, Total Grasimi <0.1 g, Proteine 0.4g, Sodiu <0.012 mg, Fibre <0.1 mg

Avantajele mierii de manuka Wedderspoon:
- 100% RAW
- sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremoase
- nu contin reziduri chimice
- nu contin antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)
- nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala
- stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
- ambalajele nu contin substante BPA
- fiecare borcan este inregistrat putant fi detectata „istoria” incepand de la apicultor
- este o miere pura, autentica si nepasteurizata

Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o apreciere generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.

Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatprul nu este de acord cu practicele netice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun.

Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

Explicatii despre mierile de Manuka Wedderspoon:
Apicultorii producatori ai mierii Wedderspoon folosesc practici de munca intensa si atent sustinuta astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor, a stupului si a mentine si creste numarul albinelor lucratoare.

Albinele lor nu sunt hranite cu zahar (asa cum se mai practica in Indonezia sau China) pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup. Pe parcursul iernii albinele sunt coborate din zonele montane spre campii, iar apicultorii hranesc albinele cu 2-3 rame cu miere. Albinele sunt hranite cu mierea organica asigurandu-se astfel producctia continua de miere organica certificata.

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice.


Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si minerale in decursul procesului.


Pentru a putea fi etichetata ca mierea de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnalului de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.
O mare majoritate a companiilor producatoare de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibacterial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.

Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica (NPA) – proprietatile antibacteriene ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelului de activitate antibacteriana.

Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!

CE INSEAMNA MIEREA DE MANUKA WEDDERSPOON:
Este o miere pura, autentica si nepasteurizata.

Consumatorii de miere de manuka educati ar trebui sa caute ce face o miere cu adevarat calitativa, asigurandu-se ca aleg o miere pura, raw (neprelucrata termic – prelucrarea se face la temperaturi mai mici de 45 grade Celsius pentru a nu afecta calitatea produsului), non GMO si fara reziduri chimice sau procesata.

Pentru a va putea bucura de beneficiile mierii de manuka cheia este alegerea unei variante pure, proaspate si nepasteurizate. In calitate de client, daca vreunul din acesti termni nu este trecut pe eticheta produsului atunci inseamna ca e posibil ca acea miere a fost procesata in vreun mod.

De aceea este foarte important sa ne bazam pe ceea ce este trecut pe eticheta produslui si sa cautam o miere autentica NON GMO (inclusiv un logo asociat cu brandul respectiv).


Mod de prezentare:
500 g

Producător:
Wedderspoon

Tag-uri:   miere raw     polen     miere de manuka    


2322 persoane au fost interesate de produsul Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon.
Opinia clientilor: 4.44 din 5 (41 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon (Cod produs 1432669229023). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon (Cod produs 1432669229023) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Wedderspoon


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Mierea de albine
Mierea de albine a fost folosita ca aliment inca din cele mai vechi timpuri si si-a dovedit din plin calitatile terapeutice.

Întreabă Farmacistul despre Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g - Wedderspoon

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...