Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Zevalin 1,6 mg/ml Kit pentru preparate radiofarmaceutice pentru perfuzie

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Zevalin 1,6 mg/ml Kit pentru preparate radiofarmaceutice pentru perfuzie

Prospect - Zevalin 1,6 mg/ml Kit pentru preparate radiofarmaceutice pentru perfuzie


NU comercializăm Zevalin 1,6 mg/ml Kit pentru preparate radiofarmaceutice pentru perfuzie!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Zevalin 1,6 mg/ml Kit pentru preparate radiofarmaceutice pentru perfuzie    DCI:


  Produs complementar recomandat


120.95lei
Vezi detalii

Zevalin se gaseste sub forma unui kit pentru prepararea de ibritumomab tiuxetan marcat radioactiv cu Ytriu-90.
Zevalin apartine unei familii de medicamente (denumita anticorpi monoclonali selectivi) care se leaga de anumite celule din organism. Se gaseste sub forma de solutie, intr-un set format din patru flacoane. Se utilizeaza cu o substanta radioactiva numita ytriu, care ii confera medicamentului Zevalin o mica incarcare radioactiva, utilizata in momentul atingerii celulei tinta.
Zevalin este indicat in tratamentul limfomului non – Hodgkin. Acesta reprezinta o afectare maligna a unui anumit tip de globule albe, numite limfocite. Zevalin este indicat dupa inducerea remisiunii (cu succes) sau in cazul in care un tratament anterior a fost sau a devenit ineficace.
Globulele albe numite limfocite participa in mod normal la lupta organismului impotriva infectiilor. La persoanele cu limfom non – Hodgkin, organismul produce prea multe limfocite modificate, care nu functioneaza normal si care pot inlocui celulele normale din maduva osoasa (locul unde se formeaza cea mai mare parte a celulelor noi) si din sange. Aceasta poate determina infectii, anemie, vanatai, sangerari excesive sau chiar insuficiente de organ. Afectiunea poate duce si la marirea ganglionilor limfatici si a altor organe, cum sunt ficatul si splina.
Zevalin reprezinta un tratament tintit care se fixeaza de leucocitele anormale. dupa ce se combina cu substanta radioactiva numita Ytriu, Zevalin transporta doze mici de radiatii la locurile unde se produce cresterea celulara anormala, distrugand celulele anormale.
Inainte sa vi se administreze Zevalin, vi se administreaza un alt medicament – numit rituximab. In consecinta, va rugam sa cititi si prospectul medicamentului rituximab pentru informatii suplimentare referitoare la tratamentul si efectele posibile ale rituximab.

2. INAINTE SA VA FIE ADMINISTRAT ZEVALIN
Nu utilizati Zevalin:
• daca sunteti alergic (hipersensibil) la ibritumomab tiuxetan, la clorura de Ytriu, la rituximab, la alte proteine murine sau la oricare dintre celelalte componente ale Zevalin, vezi excipientii enumerati la pct.6.
• daca sunteti sau ati putea fi gravida. In cazul in care sunteti gravida nu trebuie sa utilizati tratament cu Zevalin; vezi informatii le detaliate de la pct.`Sarcina`.
• daca alaptati. Nu trebuie sa utilizati Zevalin in perioada in care alaptati; vezi informatii le detaliate de la pct.`Alaptarea`. Anuntati medicul dumneavoastra.
Spuneti medicului dumneavoastra daca credeti ca sunteti in oricare dintre aceste situatii.

Aveti grija deosebita cand utilizati Zevalin:
Daca observati orice simptome de oboseala, infectii frecvente, sangerari mai frecvente decat in mod obisnuit dupa o leziune sau febra, spuneti medicului dumneavoastra. Majoritatea pacientilor carora li se administreaza tratamentul cu Zevalin prezinta o scadere accentuata a numarului de celule sanguine, care necesita o anumita perioada de timp pentru a reveni la valorile normale, dupa tratament.
Daca vi se administreaza Zevalin dupa mai putin de 4 luni de la administrarea altui regim chimioterapic care a inclus medicamentul fludarabina, aveti un risc crescut de a prezenta un numar redus de celule sanguine.
Nu trebuie sa vi se administreze Zevalin daca sunteti predispus in mod special sa prezentati astfel de simptome, care va pot pune viata in pericol.
Inainte sa incepeti administrarea Zevalin dupa chimioterapie, numarul trombocitelor in sangele dumneavoastra trebuie sa fie mai mare de 150000/mm3 si numarul de leucocite trebuie sa fie mai mare de 1500/mm3.
In anumite cazuri, medicul dumneavoastra trebuie sa analizeze cu atentie oportunitatea administrarii Zevalin:
• daca mai mult de un sfert din maduva dumneavoastra este ocupata cu celule anormale maligne.
• daca ati utilizat radioterapie externa (un tip de radioterapie) pe mai mult de un sfert din maduva osoasa.
• daca vi s-a administrat numai Zevalin si aveti un numar de trombocite mai mic de 100000/mm3.
• daca aveti un numar de trombocite mai mic de 150000/mm3 dupa chimioterapie.
• daca aveti un numar de leucocite mai mic de 1500/mm3.
• daca ati fost supus unui transplant de maduva osoasa sau de celule stem in trecut.
• daca ati fost tratat cu anumite tipuri de anticorpi anterior tratamentului cu Zevalin, riscul de a avea o reactie alergica (hipersensibilitate) este mai mare. De aceea poate fi necesara efectuarea unor teste pentru detectarea unor anticorpi speciali. Medicul dumneavoastra va va spune daca acest lucru se aplica in cazul dumneavoastra.
Daca, dupa tratamentul cu Zevalin, medicul dumneavoastra intentioneaza sa va administreze alti anticorpi, anuntati-l despre tratamentul anterior cu Zevalin. Aceasta ajuta la prevenirea unei eventuale reactii alergice (reactie de hipersensibilitate).
In timpul sau dupa tratamentul cu rituximab, este posibila aparitia unor reactii severe legate de perfuzie. Rituximabul este un medicament care vi se administreaza in prima zi si imediat inaintea tratamentului cu Zevalin (vezi pct. 3 – Cum se administreaza Zevalin). Simptomele asociate acestor reactii legate de perfuzie pot fi dureri la nivelul sanului, insuficienta cardiaca, infarct miocardic, dificultati de respiratie, dificultati de respiratie severe, bronhospasm, acumulare de lichide tisulare care provoaca umflaturi mai ales la nivelul fetei (edem angioneurotic), inrosirea brusca a fetei, scaderea tensiunii arteriale. Anuntati imediat medicul in cazul in care apar oricare dintre aceste simptome.
Aparitia unor astfel de simptome legate de perfuzie in timpul sau dupa tratamentul cu Zevalin este mai putin frecventa si mai putin severa.
Daca observati o reactie la nivelul pielii si la nivelul membranelor mucoase in timpul sau dupa tratamentul cu Zevalin, spuneti imediat medicului dumneavoastra. Este necesar sa procedati astfel, pentru ca in cazuri rare s-a raportat ca astfel de reactii au generat cazuri severe, chiar cu evolutie letala.
Astfel de reactii pot aparea la zile sau luni dupa ce vi s-au administrat Zevalin si/sau rituximab. Daca prezentati o reactie la nivelul pielii si la nivelul membranelor mucoase, medicul dumneavoastra trebuie sa inceteze administrarea oricarui alt component al regimului terapeutic cu Zevalin.
Nu s-a evaluata siguranta imunizarii cu orice tip de vaccin, in special cu vaccinuri cu virusi vii, dupa tratamentul cu Zevalin. De asemenea, nu s-a studiat capacitatea organismului de a raspunde la orice tip de vaccin.
Spuneti medicului dumneavoastra daca observati durere, senzatie de arsura sau intepatura sau orice alta reactie la locul perfuziei, in timpul tratamentului cu Zevalin. Medicul va opri imediat administrarea perfuziei si o va relua utilizand alta vena. Medicul va va monitoriza atent in timpul perfuziei cu Zevalin, pentru a evita dispersia medicamentului in tesuturile inconjuratoare (extravazarea).
Nu exista experienta privind utilizarea Zevalin la pacienti cu limfom la nivelul creierului si/sau maduvei spinarii.

Utilizarea oricaror altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Acestea includ in special:
factor de crestere cum este G-CSF, deoarece medicul dumneavoastra trebuie sa intrerupa acest tratament (cu doua saptamani) inainte de a va administra Zevalin.

Folosirea Zevalin cu alimente si bauturi
Zevalin se administreaza prin perfuzie intr-o vena. In consecinta, nu se asteapta ca efectul medicamentului sa fie influentat de alimente sau bauturi.

Sarcina
▪ daca este posibil sa deveniti gravida, utilizati metode contraceptionale eficace (de exemplu, contraceptive orale sau implantabile, diafragme, prezervative sau dispozitive intrauterine (DIU). Sarcina trebuie exclusa inainte, pe durata tratamentului si timp de un an dupa tratament.
▪ Barbatii carora li s-a administrat Zevalin si care ar putea deveni tati trebuie sa utilizeze metode contraceptive eficace pe durata tratamentului si timp de un an dupa incetarea tratamentului.

Alaptarea
Dupa terminarea tratamentului cu Zevalin, discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a incepe sa alaptati, deoarece anticorpii se excreta in laptele uman.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Deoarece ametelile reprezinta o reactie adversa frecventa, este posibil ca Zevalin sa va afecteze capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi unelte si utilaje. va rugam sa fiti precaut si sa nu incercati sa conduceti sau sa folositi utilaje pana cand nu sunteti sigur ca nu sunteti afectat.

Copii si adolescenti:
Nu trebuie sa se administreze Zevalin la copii si adolescenti. Nu s-a studiat siguranta administrarii si nici modul de actiune al acestui medicament, la aceste categorii de varsta.

3. CUM SA UTILIZATI ZEVALIN
Vi se va administra Zevalin numai de catre un medic cu experienta, iar manipularea sa va fi facuta numai de catre personalul calificat din spital. inainte de administrarea Zevalin, vi se va administra un alt medicament – numit rituximab – pentru a intensifica efectul Zevalin. Primele doua perfuzii din tratamentul dumneavoastra sunt cu rituximab.
Veti merge de doua ori la spital, la interval de o saptamana.
• La prima vizita medicala (ziua 1) vi se administreaza: O perfuzie cu rituximab.
• La a doua vizita medicala (zilele 7, 8 sau 9) vi se administreaza: O perfuzie cu rituximab; O perfuzie cu Zevalin, imediat dupa prima perfuzie.
In total, vi se administreaza 3 perfuzii, dupa care tratamentul inceteaza.
O perfuzie semnifica faptul ca medicamentul vi se administrreaza printr-o branula direct in vena.
Perfuziile cu Zevalin dureaza, de obicei, aproximativ 10 minute. Durata perfuziilor cu rituximab este de una sau doua ore.

Ce doza de Zevalin vi se administreaza:
Medicul calculeaza doza individual. Aceasta depinde de greutate si de numarul de trombocite din sange.

Dupa ce vi se administreaza Zevalin
Cantitatea de radiatii la care organismul va este expus in timpul unei cure terapeutice cu Zevalin este mai mica decat cea care vi s-ar administra prin radioterapie.
Cu acest tip de radioactivitate, nu exista un efect direct de radiatie in afara organismului. Nu veti expune alte persoane la radiatii.
O mica parte din produsul radio – farmaceutic se elimina din organism prin urina. Cantitatea ramasa se descompune in organism, fara sa lase resturi radioactive. Din cauza radioactivitatii este necesara o precautie simpla:
• Spalati-va pe maini foarte bine in special dupa ce urinati, timp de o saptamana dupa perfuzia cu Zevalin.
Medicul dumneavoastra va va recolta mici probe de sange la intervale regulate de timp, pentru a monitoriza numarul de leucocite si de trombocite. Acestea tind sa scada in jur de ziua 60 de la initierea tratamentului. In legatura cu aceasta, medicul dumneavoastra se asigura ca au fost luate toate masurile in cazul unor evenimente infectioase.

Daca vi s-a administrat mai mult decat trebuie din Zevalin:
In cazul in care vi s-a administrat mai mult decat trebuie din Zevalin, medicul va opri administrarea medicamentului si va initia tratamentul simptomelor dumneavoastra (de exemplu, cu factori de crestere). In acest caz este posibil sa vi se administreze, de asemenea, celule stem, pentru controlul efectelor toxice asupra celulelor dumneavoastra sanguine. In cazul in care vi s-a administrat numai substanta radioactiva Ytriu, medicul va va trata conform informatii lor descrise in informatii le despre produs ale Ytriu-90.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Zevalin poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele Deoarece multe dintre reactiile adverse sunt asemanatoare simptomelor bolii, nu este intotdeauna clar daca o reactie observata din studii clinice a aparut sau nu din cauza Zevalin.
• daca oricare dintre aceste reactii adverse va ingrijoreaza, cereti sfatul medicului.
In studii clinice sau dupa punerea pe piata, pentru cateva reactii adverse s-au raportat si cazuri de deces. Aceste reactii adverse sunt marcate cu un asterisc (*). Daca observati oricare dintre simptomele acestor reactii adverse asa cum sunt descrise mai jos, trebuie sa-i spuneti imediat medicului dumneavoastra.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra:
– daca observati orice infectie (de exemplu, daca observati febra, frison), simptome de otravire a sangelui (de exemplu, febra si frisoane, modificari ale statusului mental, respiratii rapide, cresterea frecventei cardiace, debit urinar scazut, tensiune arteriala mica, soc, probleme de sangerare sau coagulare) sau dificultati respiratorii.
– daca observati orice vanatai neobisnuite, sangerari mai intense decat in mod obisnuit, dupa leziuni, febra sau daca va simtiti neobisnuit de obosit sau aveti probleme de respiratie.
La un mic procent dintre pacientii cu cancer care au participat la anumite studii cu Zevalin, s-au raportat alte tipuri de cancer la nivelul sangelui: sindrom mielodisplazic sau leucemie acuta mieloida (LAM), care pot avea evolutie letala.
Riscul aparitiei acestor tipuri de cancer secundar dupa tratamentul cu anticanceroase alchilante este deja bine cunoscut medicilor. Cu toate acestea, avand in vedere faptul ca inaintea tratamentului cu Zevalin, se utilizeaza, de regula, regimuri terapeutice cu anticanceroase alchilante, nu se poate cunoaste exact rolul medicamentului Zevalin cand aceste forme de cancer apar dupa tratament, considerand faptul ca radiatiile pot avea un risc potential in aparitia acestora. inaintea initierii tratamentului, medicul dumneavoastra va evalua cu atentie riscurile potentiale ale tratamentului cu Zevalin comparativ cu beneficiile asteptate.
Mai jos este prezentata o lista cu reactii adverse posibile, in functie de partea afectata a corpului si de frecventa de aparitie.
Foarte frecvente semnifica faptul ca 10 sau mai mult din 100 pacienti pot prezenta aceste reactii:
– vanatai, scaderea numarului de trombocite, celule rosii sau albe ale sangelui*;
– stare de rau (greata);
– slabiciune, febra, frisoane.
Frecvente: semnifica faptul ca intre 1 si 10 din 100 pacienti pot prezenta aceste reactii:
– infectii*; hematotoxicitate (otravirea sangelui)*; infectii la nivelul plamanilor care pot duce la dificultati in respiratie (pneumonie)*; infectii ale tractului urinar, care pot produce dureri in timpul urinarii; infectii micotice bucale, de tipul aftelor;
– durere neoplazica, sindrom mielodisplazic / leucemie acuta mieloida (vezi mai jos)*;
– scaderea numarului de celule albe ale sangelui, cu aparitia febrei (neutropenie febrila); valori scazute ale numarului tuturor elementelor sanguine care, probabil, duc la senzatia de oboseala, infectii frecvente, sangerari si febra (pancitopenie)*; numar scazut de limfocite (limfocitopenie);
– reactii de hipersensibilitate;
– piederea importanta a apetitului alimentar, conducand la scadere ponderala (anorexie);
– senzatie de anxietate, tulburari de somn;
– ameteli, dureri de cap;
– sangerari din cauza numarului scazut de trombocite*;
– tuse, rinoree (scurgere apoasa din nas);
– senzatie de greata (vasaturi), dureri abdominale, diaree, indigestie, iritatie in gat, constipatie;
– eruptii trecatoare pe piele, mancarimi;
– dureri articulare, dureri musculare, dureri de spate, dureri la nivelul cefei;
– durere, simptome asemanatoare gripei, stare generala de rau, edeme aparute din cauza acumularii de lichid la nivelul bratelor, picioarelor si al altor tesuturi, hipersudoratie.
Mai putin frecvente: semnifica faptul ca intre 1 si 10 din 1000 pacienti pot prezenta aceste reactii:
– cresterea frecventei batailor cardiace.
Rare: semnifica faptul ca intre 1 si 10 din 10000 de pacienti pot prezenta aceste reactii:
– un anumit tip de tumora benigna cerebrala (meningiom);
– sangerari la nivelul creierului din cauza numarului scazut de trombocite*.
La pacientii la care Zevalin este utilizat dupa terapia de inducere a remisiuniii, infectiile s-au observat mai frecvent decat este descris mai sus (foarte frecvent).
In plus, la acesti pacienti s-au observat urmatoarele reactii adverse:
• Foarte frecvente:
– oboseala,
– pete rosii sub piele (petesii).
• Frecvente:
– tensiune arteriala crescuta,
– tensiune arteriala scazuta,
– incetarea menstruatiilor,

Raportari spontane dupa punerea pe piata:
Afectiuni cutanate si ale tesutului subcutanat:
Rare: S-au raportat reactii cutanate si/sau la nivelul membranelor mucoase cu evolutie letala (sindrom Stevens-Johnson).
Tulburari generale si la nivelul locului de administrare:
S-au raportat cateva cazuri in care Zevalin s-a scurs din vena in tesutul inconjurator, provocand inflamatii (dermatita la nivelul locului perfuziei) si aparitia unor cicatrici (descuamare la nivelul locului perfuziei) ale pielii la nivelul locului perfuziei.
Radiatiile datorate administrarii Zevalin pot provoca lezarea tesuturilor din jurul tumorilor sistemului limfatic si pot duce la complicatii datorita tumefierii (maririi) acestor tumori ale sistemului limfatic.
• daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

5. PASTRAREA ZEVALIN
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Nu utilizati Zevalin dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A se pastra la frigider (2°C-8°C).
A nu se congela.
A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina.
Dupa marcare radioactiva: a se pastra la temperaturi intre 2-8°C si protejat de lumina.
Pastrarea trebuie sa respecte normele nationale pentru materiale radioactive.

6. INFORMATII SUPLIMENTARE
Ce contine Zevalin?
Substanta activa este ibritumomab tiuxetan (3,2 mg/ 2 ml).
Celelate componente sunt:
– in flaconul cu ibritumomab tiuxetan: clorura de sodiu, apa pentru preparate injectabile,
– in flaconul cu acetat de sodiu: acetat de sodiu, apa pentru preparate injectabile,
– in flaconul cu solutie tampon: solutie de albumina umana, clorura de sodiu, fosfat,
dodecahidrat disodic, hidroxid de sodiu, fosfat dehidrogenat de potasiu, clorura de potasiu, acid pentetic, acid clorhidric (diluat), apa pentru preparate injectabile.

Cum arata Zevalin si continutul ambalajului:
Zevalin este un Kit pentru preparate radiofarmaceutice pentru perfuzie.
Solutie limpede, incolora.
Continut:
– Un flacon de ibritumomab tiuxetan.
– Un flacon de acetat de sodiu.
– Un flacon de solutie tampon.
– Un flacon gol de reactie.

Detinatorul Autorizatiei de punere pe piata si producatorul:
Bayer Schering Pharma AG, 13342 Berlin, Germania.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Cura cu Barley Grass !
Am fost operat de cancer gastric , stomacul mi-a fost ξndepărtat. De doua luni urmez cu Barley ...
Adenoma de prostata
Am 67 ani, cholesterol marit, IAU o capsula pe Zi seara de Arterin cholesterol. Vreau sa stiu daca p ...
Pot lua Indole -3 dupa o operație de carcinom mamar?
Am dublγ mastectomie , carcinom mamar, recomandat tratament cu Tamoxifen pe care l am refuzat. οΏ½nt ...
↳ Buna ziua! Da, puteti face o cura de 3 luni cu Indole-3-Carbinol, intrucat acesta va preveni si alte tipuri de cancer generate de excesul de hormoni ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Poate lua zeolit?
Mama mea are cancer mamar triplu negativ ,a făcut 8 ședințe de chimioterapie iar acum ...
↳ Buna ziua! In cazul mamaei dumneavoastra se poate administra atat Zeolit-ul, cat si Indole-3-Supreme, acesta din urma este special recomandat in canc ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Cancer plamani
Buna ziua! Unchiu meu are cancer la plamani pot sa administreaz Timalin injectabil? Multumesc! ...
Cancerul de vezica
Produsul Mumie poate fi utilizat in cancerul de vezica? ...
Carcinom ductal invaziv - rog tratament
Sufar de carcinom ductal invaziv- cancer mamar- pozitiv pentru receptori estrogenici si c-erbB2. N ...
↳ Buna ziua! Va recomand sa luati cate o capsula de Indole - 3 - Supreme, un produs special formulat pentru afectiunile dependente de estrogeni. Puteti ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Zeolit si letrozol
Buna ziua, Mama mea 56 ani cu metastaza osoasa de scalp dupa 7 ani, ia letrozol acum. Poate adminis ...
↳ Buna ziua! Daca mentineti un interval de minim 4 ore intre administrari, se poate face asocierea. ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depγșitγ de sirop
Doza depγșitγ de sirop

Bunγ, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniοΏ½accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...