Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Capecitabina Dr. Reddy’s 500 mg comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Capecitabina Dr. Reddy’s 500 mg comprimate filmate

Prospect - Capecitabina Dr. Reddy’s 500 mg comprimate filmate


NU comercializăm Capecitabina Dr. Reddy’s 500 mg comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Capecitabina Dr. Reddy’s 500 mg comprimate filmate    DCI: Capecitabina


  Produs complementar recomandat


419.95lei
Vezi detalii

Capecitabina Dr. Reddy’s apartine unui grup de medicamente numite “medicamente citostatice”, care opresc cresterea celulelor canceroase.
Ce gasiti in acest prospect
1. Ce este Capecitabina Dr. Reddy’s si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Capecitabina Dr. Reddy’s
3. Cum sa luati Capecitabina Dr. Reddy’s
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Capecitabina Dr. Reddy’s
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Capecitabina Dr. Reddy’s si pentru ce se utilizeaza
Capecitabina Dr. Reddy’s apartine unui grup de medicamente numite “medicamente citostatice”, care opresc cresterea celulelor canceroase. Capecitabina Dr. Reddy’s contine capecitabina 500 mg, care nu este ea insasi un medicament citostatic. Numai dupa ce este absorbita de organism este transformata intr-un medicament anticanceros activ (mai mult in tesuturile tumorale decat in cele normale).
Capecitabina Dr. Reddy’s este utilizat in tratamentul cancerelor de colon, rectale, gastrice sau cancerelor de san. In plus, Capecitabina Dr. Reddy’s este utilizat pentru prevenirea aparitiei cancerului de colon dupa indepartarea completa a tumorii prin interventie chirurgicala.
Capecitabina Dr. Reddy’s poate fi utilizat singur sau in asociere cu alte medicamente.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Capecitabina Dr. Reddy’s
Nu luati Capecitabina Dr. Reddy’s:
- daca sunteti alergic la capecitabina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6). Trebuie sa va informati medicul daca stiti ca aveti alergie sau o reactie deosebita la acest medicament,
- daca ati avut anterior reactii severe la tratamentul cu fluoropirimidine (un grup de medicamente anticanceroase, cum este fluorouracilul),
- daca sunteti gravida sau alaptati,
- daca aveti valori extrem de scazute ale globulelor albe sau trombocitelor in sange (leucopenie, neutropenie sau trombocitopenie),
- daca aveti boli hepatice sau renale severe,
- daca aveti un deficit cunoscut de dihidropirimidin dehidrogenaza (DPD), enzima implicata in metabolismul uracilului si timinei, sau
- daca sunteti tratat acum sau ati fost tratat in ultimele 4 saptamani cu brivudina, sorivudina sau clase similare de substante ca parte a terapiei herpesului zoster (varicela sau zona zoster).

Atentionari si precautii
Inainte sa luati Capecitabina Dr. Reddy’s, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului
- daca aveti boli ale ficatului sau rinichilor,
- daca aveti sau ati avut afectiuni ale inimii (de exemplu batai neregulate ale inimii sau dureri in piept si dureri de spate rezultate in urma unui efort fizic si din cauza tulburarilor fluxului de sange de la nivelul inimii),
- daca aveti afectiuni ale creierului (de exemplu, cancerul s-a raspandit la creier sau afectare a nervilor (neuropatie)),
- daca aveti dezechilibre ale calciului (observate la testele de sange),
- daca aveti diabet zaharat,
- daca aveti diaree,
- daca sunteti sau deveniti deshidratat,
- daca prezentati dezechilibre ionice in sangele dumneavoastra (dezechilibre electrolitice, observate la testele de sange),
- daca ati avut in trecut afectiuni ale ochilor, deoarece puteti avea nevoie de monitorizarea oftalmologica suplimentara.

Deficienta de DPD: deficienta de DPD este o afectiune rara care apare la nastere si care nu este in mod obisnuit asociata cu afectiuni ale inimii decat daca luati medicamente specifice. Daca aveti o deficienta de DPD care nu a fost inca diagnosticata si luati Capecitabina Dr. Reddy’s, puteti prezenta forme severe ale reactiilor adverse enumerate la punctul 4 Reactii adverse posibile. Adresati-va imediat medicului dumneavoastra daca sunteti ingrijorat din cauza oricarei reactii adverse sau daca observati orice reactii adverse nementionate in acest prospect (vezi punctul 4 Reactii adverse posibile).

Copii si adolescenti
Capecitabina Dr. Reddy’s nu este indicat pentru administrarea la copii si adolescenti. Nu dati Capecitabina Dr. Reddy’s copiilor si adolescentilor.

Capecitabina Dr. Reddy’s impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente, inclusiv medicamente eliberate fara prescriptie medicala.
Acest lucru este foarte important, pentru ca administrarea mai multor medicamente in acelasi timp poate accentua sau slabi efectul medicamentelor.

Trebuie sa fiti precaut mai ales daca utilizati oricare dintre urmatoarele:
- medicamente pentru guta (alopurinol),
- medicamente anticoagulante (cumarina, warfarina),
- anumite medicamente antivirale (sorivudina si brivudina),
- medicamente pentru crize epileptice sau tremor (fenitoina),
- interferon alfa, sau
- radioterapie si anumite medicamente utilizate pentru tratamentul cancerului (acid folinic, oxaliplatina, bevacizumab).

Capecitabina Dr. Reddy’s impreuna cu alimente si bauturi
Capecitabina Dr. Reddy’s nu trebuie luat mai tarziu de 30 de minute dupa mese.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Inaintedea lua acest medicament cereti sfatul medicului dumneavoastra daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida. Nu trebuie sa luati Capecitabina Dr. Reddy’s daca sunteti sau credeti ca ati putea fi gravida.
Nu trebuie sa alaptati daca luati Capecitabina Dr. Reddy’s.
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Capecitabina Dr. Reddy’s va poate produce ameteli, greata sau oboseala. Este deci posibil ca medicamentul Capecitabina Dr. Reddy’s sa va afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Capecitabina Dr. Reddy’s contine lactoza
Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, intrebati-l inainte de a lua acest medicament.

3. Cum sa luati Capecitabina Dr. Reddy’s
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul.Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Capecitabina Dr. Reddy’s trebuie prescris numai de catre un medic cu experienta in utilizarea medicamentelor pentru tratamentul cancerului.
Comprimatele de Capecitabina Dr. Reddy’s trebuie inghitite intregi, cu apa, intr-un interval de 30 de minute dupa masa.
Medicul dumneavoastra va va prescrie doza si schema de tratament potrivite pentru dumneavoastra. Doza de Capecitabina Dr. Reddy’s se calculeaza pe baza suprafetei corporale.
Suprafata corporala este calculata in functie de greutate si inaltime.
Doza uzuala de Capecitabina Dr. Reddy’s este de 1250 mg/m2 de suprafata corporala, luata de doua ori pe zi (dimineata si seara).

Se dau doua exemple:
- O persoana cu greutatea corporala de 64 kg si inaltimea de 1,64 m are o suprafata corporala de 1,7 m2
si trebuie sa ia 4 comprimate de500 mg si 1 comprimat de 150 mg de doua ori pe zi.
- O persoana cu greutatea corporala de 80 kg si inaltimea de 1,80 m are o suprafata corporala de 2,00 m2
si trebuie sa ia 5 comprimate de 500 mg de doua ori pe zi.
Comprimatele de Capecitabina Dr. Reddy’s se iau, in mod obisnuit, timp de 14 zile, urmate de o perioada de 7 zile de pauza (cand nu se ia niciun comprimat). Aceasta perioada de 21 zile este un ciclu de tratament.

In asociere cu alte medicamente, doza uzuala pentru adulti poate fi mai mica de 1250 mg/m2 de suprafata corporala si este posibil sa fie necesar sa luati comprimatele la intervale diferite de timp (de exemplu, in fiecare zi, fara perioada de pauza).
Medicul dumneavoastra va va spune ce doza trebuie sa luati, cand sa luati si pentru cat timp trebuie sa luati.

Este posibil ca medicul sa doreasca ca dumneavoastra sa luati o combinatie de comprimate a 150 mg si500 mg pentru fiecare doza.
- Luati comprimatele dimineata si seara, conform prescriptiei medicului.
- Luati comprimatele intr-un interval de 30 de minute dupa sfarsitul mesei (mic dejun sau cina).
- Este foarte important sa luati intreaga cantitate de medicament, conform prescriptiei medicului.

Daca luati mai mult Capecitabina Dr. Reddy’s decat trebuie, contactati medicul cat mai curand posibil inainte de a lua doza urmatoare.
Puteti sa manifestati urmatoarele reactii adverse daca luati mai multa capecitabina decat trebuie: greatasau varsaturi, diaree, inflamatie sau ulceratie la nivelul intestinului sau gurii, durere sau sangerare la nivelul intestinului sau stomacului sau supresia maduvei osoase (reducerea anumitor tipuri de celule ale sangelui). Spuneti medicului dumneavoastra imediat daca prezentati oricare din aceste simptome.

Daca uitati sa luati Capecitabina Dr. Reddy’s nu luati doza omisa si nici nu dublati doza urmatoare. In schimb, continuati tratamentul obisnuit si informati medicul.

Daca incetati sa luati Capecitabina Dr. Reddy’s
Nu exista reactii adverse provocate de intreruperea tratamentului cu Capecitabina Dr. Reddy’s. In cazul in care utilizati anticoagulante cumarinice (care contin, de exemplu fenprocumona), la oprirea tratamentuluicu capecitabina poate fi necesar ca medicul sa ajusteze doza de anticoagulant.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

INTRERUPETI imediat tratamentul cu Capecitabina Dr. Reddy’s si adresati-va medicului dumneavoastra daca apare unul dintre urmatoarele simptome:
- Diaree: daca aveti mai mult de 4 scaune pe zi, mai multe scaune pe zi decat in mod obisnuit sau diaree in timpul noptii.
- Varsaturi: daca aveti varsaturi mai mult decat o data intr-o perioada de 24 de ore.
- Greata: daca va pierdeti pofta de mancare si cantitatea de alimente mancate in fiecare zi este cu mult mai mica decat in mod obisnuit.
- Stomatita: daca aveti dureri, roseata, umflaturi sau ulceratie la nivelul gurii si/sau gatului.
- Reactii ale pielii de tip mana - picior: daca prezentati dureri, umflaturi, inrosire sau furnicaturi la nivelul palmelor si/sau talpilor.
- Febra: daca aveti temperatura de 38°C sau mai mare.
- Infectii: daca va apar semne ale unei infectii cauzate de o bacterie sau un virus, sau alte organisme.
- Durere in piept: daca prezentati durere localizata in mijlocul pieptului, in special daca apare la efort.

Daca sunt abordate din timp, aceste reactii adverse se pot ameliora in decurs de 2 pana la 3 zile de la intreruperea tratamentului. Daca aceste reactii adverse se manifesta in continuare, adresati-va imediat medicului dumneavoastra. Acesta va poate recomanda sa reincepeti tratamentul cu o doza mai mica.

In plus fata de efectele mentionate mai sus, atunci cand Capecitabina Dr. Reddy’s este utilizat singur, reactiile adverse foarte frecvente, care pot afecta mai mult de 1 persoana din 10, sunt:
- durere abdominala,
- eruptie trecatoare pe piele, uscaciune a pielii sau mancarime,
- oboseala,
- pierdere a poftei de mancare (anorexie).

Aceste reactii adverse pot deveni severe; de aceea, este important ca intotdeauna sa-l informati imediat pe medicul dumneavoastra la aparitia oricarei reactii adverse. Medicul va poate indica sa reduceti doza si/sau sa intrerupeti temporar tratamentul cu Capecitabina Dr. Reddy’s. Aceasta va va ajuta sa reduceti riscul ca aceste reactii sa continue sau sa devina severe.

Alte reactii adverse sunt:
Reactii adverse frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane), includ:
- scaderi ale numarului de globule albe sau rosii ale sangelui (observate in urma testelor),
- deshidratare, scadere in greutate,
- lipsa a somnului (insomnie), depresie,
- durere de cap, somnolenta, ameteli, senzatii anormale pe piele (senzatie de amorteala sau furnicaturi), modificari ale gustului,
- iritatii la nivelul ochilor, lacrimare excesiva, inrosire a ochilor (conjunctivita),
- inflamatie a venelor (tromboflebita),
- scurtare a respiratiei, sangerari la nivelul nasului, tuse, curgere a nasului,
- herpes bucal sau alte infectii herpetice,
- infectii ale plamanilor sau ale sistemului respirator (de exemplu, pneumonie sau bronsita),
- sangerare la nivelul intestinului, constipatie, durere in partea superioara a abdomenului, indigestie, flatulenta, uscaciune a gurii,
- eruptie trecatoare pe piele, cadere a parului (alopecie), inrosire a pielii, uscaciune a pielii, mancarime (prurit), modificari ale culorii pielii, descuamare a pielii, inflamare a pielii, afectiuni ale unghiilor,
- dureri la nivelul articulatiilor sau membrelor (extremitatilor), pieptului sau dureri de spate,
- febra, umflare la nivelul membrelor, stare generala de rau,
- afectare a functiei ficatului (observata la testele de sange) si crestere a concentratiei de bilirubina din sange (excretata de catre ficat).

Reactii adverse mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de persoane), includ:
- infectii ale sangelui, infectii ale tractului urinar, infectii ale pielii, infectii la nivelul nasului si gatului, infectii fungice (inclusiv la nivelul gurii), gripa, gastroenterita, abces dentar,
- noduli sub piele (lipoame),
- scadere a numarului de celule sanguine, inclusiv trombocite, subtiere a sangelui (observate la testele de sange),
- alergie,
- diabet zaharat, concentratii scazute de potasiu in sange, malnutritie, concentratii crescute de trigliceride in sange,
- stare de confuzie, atacuri de panica, stare depresiva, libido scazut,
- dificultati la vorbire, tulburari de memorie, pierdere a coordonarii la mers, tulburari de echilibru, lesin, afectarea nervilor (neuropatie) si senzatii neobisnuite,
- vedere incetosata sau dubla,
- vertij, durere la nivelul urechilor,
- batai neregulate ale inimii si palpitatii (aritmii), durere in piept si infarct miocardic,
- cheaguri de sange la nivelul venelor profunde, tensiune arteriala mare sau mica, bufeuri, racire a membrelor (extremitatilor), aparitie de pete rosiatice pe piele,
- cheaguri de sange la nivelul venelor pulmonare (embolism pulmonar), plamani colabati, tuse cu sange, astm bronsic, dificultati de respiratie la efort,
- obstructie intestinala, acumulare de lichid in abdomen, inflamatie la nivelul intestinului subtire sau gros, stomacului sau esofagului, durere la nivelul abdomenului inferior, disconfort abdominal, arsuri in capul pieptului (refluxul alimentelor din stomac), scaun cu sange,
- icter (ingalbenire a pielii si a albului ochilor),
- ulceratii si basici pe piele, reactii ale pielii dupa expunerea la soare, inrosire a palmelor, umflare sau durere la nivelul fetei,
- inflamatie sau rigiditate articulara, dureri osoase, slabiciune sau rigiditate musculara,
- acumulare de lichid in rinichi, crestere a frecventei de urinare in timpul noptii, incontinenta urinara, sange in urina, crestere a concentratiei de creatinina in sange (semn al disfunctiei renale),
- sangerari vaginale neobisnuite,
- umflatura (edem), frisoane si tremuraturi.

Unele dintre aceste reactii adverse sunt mai frecvente atunci cand capecitabina este administrata in asociere cu alte medicamente utilizate pentru tratamentul cancerului. Alte reactii adverse observate in acest caz sunt:

Reactii adverse frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane), includ:
- scadere a concentratiei de sodiu, magneziu sau calciu in sange, crestere a concentratiei de zahar in sange,
- durere la nivelul nervilor,
- sunete sau zgomote in urechi (tinitus), pierdere a auzului,
- inflamatie a venelor,
- sughit, modificare a vocii,
- durere sau senzatie modificata/anormala la nivelul gurii, dureri la nivelul maxilarului,
- transpiratii, transpiratii in timpul noptii,
- spasme musculare,
- dificultate la urinare, prezenta de proteine sau sange in urina,
- vanatai sau reactii la nivelul locului de injectare (cauzate de medicamentele administrate in acelasi timp prin injectare).

Reactii adverse foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 de persoane), includ:
- ingustare sau blocare a canalului lacrimal (stenoza canalului lacrimal),
- insuficienta hepatica,
- inflamatie care duce la disfunctia sau obstructia secretiei biliare (hepatita colestatica),
- modificari specifice ale electrocardiogramei (prelungire a intervalului QT),
- anumite tipuri de aritmie (inclusiv fibrilatie ventriculara, torsada varfurilor si bradicardie),
- inflamatie a ochiului care determina durere la nivelul ochilor si, posibil, tulburari de vedere,
- inflamatie a pielii care determina aparitia de pete rosii acoperite de cruste, din cauza unei afectiuni a sistemului imunitar.

Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct la
Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale
Str. Aviator Sanatescu nr. 48, sector 1
Bucuresti 011478- RO
Tel: + 4 0757 117 259
Fax: +4 0213 163 497
e-mail: [email protected]
Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Capecitabina Dr. Reddy’s
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
A nu se pastra la temperaturi peste 30°C.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe folie si cutie, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum saaruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Capecitabina Dr. Reddy’s
- Substanta activa este capecitabina (500 mg pe comprimat filmat).
- Celelalte componente sunt:
- Nucleul comprimatului: lactoza anhidra, croscarmeloza sodica, hipromeloza 6 cPs, celuloza microcristalina PH 112, stearat de magneziu.
- Filmul comprimatului: hipromeloza 6 cPs, dioxid de titan (E 171), oxid galben de fer si oxid rosu de fer (E 172), talc.

Cum arata Capecitabina Dr. Reddy’s si continutul ambalajului
Comprimate filmate biconvexe, de forma alungita (16,00 mm x 8,50 mm), de culoarea piersicii, marcate cu „500” pe o fata si cu „RDY” pe cealalta fata.
Fiecare cutie contine 120 comprimate filmate.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantul
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata:
Dr. Reddy’s Laboratories Romania SRL
Str. Nicolae Caramfil nr. 71-73, Etaj 5, Spatiul 10, Sector 1, Bucuresti, Romania

Fabricantul:
Dr. Reddy’s Laboratories Ltd.
6 Riverview Road, Beverley East Yorkshire, HU17 0LD, Marea Britanie
Marea Britanie: Capecitabine 500 mg film-coated Tablets

Acest prospect a fost aprobat in Noiembrie 2013.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Cura cu Barley Grass !
Am fost operat de cancer gastric , stomacul mi-a fost îndepărtat. De doua luni urmez cu Barley ...
Adenoma de prostata
Am 67 ani, cholesterol marit, IAU o capsula pe Zi seara de Arterin cholesterol. Vreau sa stiu daca p ...
Pot lua Indole -3 dupa o operație de carcinom mamar?
Am dublă mastectomie , carcinom mamar, recomandat tratament cu Tamoxifen pe care l am refuzat. ďż˝nt ...
↳ Buna ziua! Da, puteti face o cura de 3 luni cu Indole-3-Carbinol, intrucat acesta va preveni si alte tipuri de cancer generate de excesul de hormoni ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Poate lua zeolit?
Mama mea are cancer mamar triplu negativ ,a făcut 8 ședințe de chimioterapie iar acum ...
↳ Buna ziua! In cazul mamaei dumneavoastra se poate administra atat Zeolit-ul, cat si Indole-3-Supreme, acesta din urma este special recomandat in canc ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Cancer plamani
Buna ziua! Unchiu meu are cancer la plamani pot sa administreaz Timalin injectabil? Multumesc! ...
Cancerul de vezica
Produsul Mumie poate fi utilizat in cancerul de vezica? ...
Carcinom ductal invaziv - rog tratament
Sufar de carcinom ductal invaziv- cancer mamar- pozitiv pentru receptori estrogenici si c-erbB2. N ...
↳ Buna ziua! Va recomand sa luati cate o capsula de Indole - 3 - Supreme, un produs special formulat pentru afectiunile dependente de estrogeni. Puteti ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Zeolit si letrozol
Buna ziua, Mama mea 56 ani cu metastaza osoasa de scalp dupa 7 ani, ia letrozol acum. Poate adminis ...
↳ Buna ziua! Daca mentineti un interval de minim 4 ore intre administrari, se poate face asocierea. ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...