Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Distonocalm comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Distonocalm comprimate filmate

Prospect - Distonocalm comprimate filmate


NU comercializăm Distonocalm comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Distonocalm comprimate filmate    DCI: COMBINATII


  Produs complementar recomandat
Distonocalm este o combinatie de substante ale caror efecte principale sunt potentate prin asociere.
Distonocalm comprimate filmate
Sulfat de atropina/alcaloizi totali din corn de secara (sub forma de ergoton)/
clorhidrat de propranolol/ amobarbital sodic

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi simptome cu ale dumneavoastra.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

In acest prospect gasiti:
1. Ce este Distonocalm si pentru ce se utilizeaza
2. Inainte sa luati Distonocalm
3. Cum sa luati Distonocalm
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Distonocalm
6. Informatii suplimentare

1. Ce este Distonocalm si pentru ce se utilizeaza
Distonocalm este o combinatie de substante ale caror efecte principale sunt potentate prin asociere.
Este utilizat in distonii neurovegetative insotite de:
- tulburari la nivel digestiv precum dureri abdominale difuze sau localizate, varsaturi, tranzit intestinal accelerat;
- tulburari cardiovasculare precum tahicardie (accelerarea ritmului batailor inimii), extrasistole (batai neregulate ale inimii), cresteri usoare ale tensiunii arteriale;
- tulburari neuropsihice precum ameteli, furnicaturi sau amorteli, nevroza anxioasa.
Mai poate fi folosit ca adjuvant in simptome de menopauza (de exemplu bufeuri), hipertiroidism (activitate crescuta a glandei tiroide).
Distonocalm este un medicament destinat in exclusivitate adultilor.

2. Inainte sa luati Distonocalm
Nu luati Distonocalm
Daca sunteti alergic (hipersensibil) la sulfat de atropina, alcaloizi totali din corn de secara (sub forma de ergoton), propranolol, amobarbital sau la oricare dintre celelalte componente ale Distonocalm;
Daca aveti tulburari de vedere ca urmare a cresterii presiunii la nivelul ochiului (glaucom);
Daca aveti porfirie hepatica (tulburare a metabolismului fierului);
Daca aveti astm bronsic;
Daca aveti boli de inima sau ale vaselor de sange (afectiuni vasculare obliterante si spastice, blocuri atrioventriculare, scaderea frecventei cardiace, boala de nod sinusal, angina Prinzmetal, cardiopatie ischemica);
Daca aveti probleme cu plamanii (bronhopneumonie cronica obstructiva);
Daca aveti tensiune arteriala crescuta moderat-severa;
Daca aveti tensiune arteriala scazuta;
Daca aveti adenom de prostata;
Daca aveti stenoza pilorica sau ileus paralitic (o situatie in care musculatura intestinelor nu permite deplasarea mancarii prin ele, rezultand un blocaj intestinal);
Daca functia ficatului va este afectata;
Daca functia rinichilor va este grav afectata;
Daca aveti probleme cu respiratia (insuficienta respiratorie severa);
Daca sunteti gravida;
Daca alaptati;
La copii. Siguranta si eficacitatea medicamentului nu au fost studiate la copii, prin urmare, nu se recomanda administrarea produsului la aceasta grupa de populatie.

Aveti grija deosebita cand utilizati Distonocalm
Atropina: se administreaza cu prudenta la varstnici care sunt susceptibili la reactii adverse, iar la pacientii cu miastenia gravis (afectiune caracterizata prin oboseala musculara excesiva) numai daca este necesara reducerea reactiilor adverse muscarinice ale unui agent anticolinesterazic. La pacientii cu colita ulcerative administrarea de atropina poate duce la ileus sau megacolon. Se administreaza cu prudenta (in special la
copii) cand temperatura mediului este mare (risc de febra mare). Medicamentul trebuie administrat cu prudenta la pacientii cu sindrom Down si la cei cu albinism.
Ergotonul se administreaza cu prudenta la pacientii cu anemie sau hipertiroidism sever. Poate sa apara dependenta si dupa doze obisnuite. Ergotonul poate produce crize acute la pacientii cu porfirie.
Propranololul se administreaza cu prudenta in acidoza metabolica, insuficienta cardiaca, blocuri partiale si nu se administreaza la pacientii cu feocromocitom (tumora a glandei suprarenale medulare) fara administrarea concomitenta de blocante ale alfa-adrenoreceptorilor. Poate masca simptomele din hipertiroidism si simptomele de avertizare ale hipoglicemiei. Poate evidentia simptomele din miastenia
gravis si agrava psoriazisul. Pacientii varstnici nu raspund la fel de bine la tratament ca cei tineri. Doza trebuie redusa la pacientii cu boli renale si hepatice. Scade secretia lacrimala, iar varstnicii au risc de anestezie (disparitia sensibilitatii) corneana.
Amobarbitalul se va evita la pacienti varstnici si debilitati si la cei cu depresie. Se administreaza cu prudenta la pacientii cu insuficienta renala sau hepatica, forme moderate. Se administreaza cu prudenta la pacientii cu durere si numai daca se administreaza concomitent un analgezic (poate produce o reactie excitatorie paradoxala). Dupa administrare indelungata se dezvolta toleranta. Nu se administreaza la pacientii cu porfirie acuta, deoarece a fost asociat cu crizele acute.

Folosirea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Atropina
Efectul atropinei poate fi crescut prin administrarea concomitenta a unor medicamente de tipul amantadinei, unele antihistaminice, butirofenone, fenotiazine si antidepresive triciclice. Scaderea motilitatii gastrice produsa de atropina afecteaza absorbtia altor medicamente.
Ergoton
Efectul vasoconstrictor al ergotonului este potentat de agenti simpatomimetici de tipul adrenalinei. Administrarea concomitenta de propranolol sau oxprenolol creste efectul vasoconstrictor periferic si este necesara utilizarea cu precautie a acestora. Cafeina accelereaza absorbtia din tractul gastro-intestinal. Eritromicina, troleandomicina si dopamina potenteaza efectul ergotonului.
Propranolol
Unele medicamente pot modifica actiunea terapeutica (de exemplu efectul de scadere a tensiunii este inhibat de antiinflamatoarele nesteroidiene) sau pot creste toxicitatea produsului (in cazul administrarii concomitente cu blocante de calciu). In cazul administrarii concomitente de adrenalina creste tensiunea arteriala, urmata de scaderea reflexa a batailor inimii (bradicardie) si uneori batai neregulate (aritmie). Este inhibat si efectul bronhodilatator al adrenalinei. Propranololul inhiba raspunsul favorabil presor si
bronhodilatator al adrenalinei daca este administrat in socul anafilactic. Eliminarea de propranolol este crescuta in cazul ingestiei de alcool etilic cu 8-12 ore inainte de administrare.
Biodisponibilitatea dupa administrarea orala a propranololului este variabila in cazul administrarii concomitente de hidroxid de aluminiu.
In cazul administrarii de warfarina efectul este potentat, prin inhibitia metabolizarii in ficat.
Concentratia plasmatica de propranolol este scazuta de barbiturice, rifampicina. Poate inhiba metabolizarea diazepamului si a bromazepamului si poate scadea absorbtia alprazolamului.
Pot sa apara bradicardie, stop cardiac si fibrilatie ventriculara la pacientii care primesc amiodarona. Diabeticii sub tratament cu insulina sau antidiabetice orale trebuie supravegheati datorita riscului crescut de reactii hipoglicemice.
Creste concentratia propranololului in cazul administrarii concomitente de blocante de calciu (diltiazem, verapamil, nicardipina), clorpromazina, cimetidina, dextropropoxifen, flecainida, hidralazina, izoniazida, lidocaina, propafenona, chinidina.
Potenteaza bradicardia produsa de digoxin.
Creste efectul vasoconstrictor al alcaloizilor din ergot. Nicergolina creste efectul cardioinhibitor. Concentratia plasmatica de teofilina creste in cazul administrarii concomitente. Scade concentratia de triiodotironina in cazul administrarii concomitente de agenti tiroidieni.
Amobarbital
Efectul sedativ si deprimarea respiratorie produse de amobarbital pot fi crescute de administrarea concomitenta a altor medicamente cu proprietati antidepresive (in special trebuie evitat alcoolul etilic). Produce inductie enzimatica hepatica (si deci, creste rata de metabolizare si scade activitatea multor medicamente si substante endogene). Folosirea indelungata duce la inductia propriei metabolizari.
Inhibitorii de monoaminooxidaza prelungesc efectul barbituricelor, probabil prin inhibitia propriei metabolizari.

Folosirea Distonocalm cu alimente si bauturi
Consumul de bauturi alcoolice este interzis in timpul tratamentului.
Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Administrarea medicamentului Distonocalm este strict contraindicata in timpul sarcinii si alaptarii datorita numeroaselor reactii adverse posibile ce apar la mama sau fat.
Atropina traverseaza placenta. Propranololul se excreta in laptele matern si poate produce la nou-nascut bradicardie, detresa respiratorie, hipoglicemie. Ergotamina creste contractia spastica a uterului, si exista risc de ergotism si de influentare a secretiei lactate. Amobarbitalul produce intoxicatie la nou-nascut,
dependenta si simptome similare deficitului de vitamina K si determina risc de malformatii congenitale.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Distonocalm are influenta majora asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Nu se recomanda conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor in timpul tratamentului cu Distonocalm, avand in vedere ca amobarbitalul produce somnolenta, iar atropina poate determina tulburari de vedere si mers impleticit.
Informatii importante privind unele componente ale Dicarbocalm
Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.
Colorantul Ponceau 4R din compozitia medicamentului poate provoca reactii alergice.
Va rugam sa intrebati medicul dumneavoastra daca va ingrijoreaza vreunul din componentele acestui medicament.

3. Cum sa luati Distonocalm
Luati intotdeauna Distonocalm exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Adulti:
Doza recomandata este de un comprimat filmat de 2-4 ori pe zi, cu 30-60 minute inainte sau la 2-3 ore dupa masa, in functie de indicatie.
In cazul administrarii cronice se recomanda serii de tratament de 15-20 zile pe luna.
Comprimatele se inghit intregi, cu putina apa, fara a fi zdrobite in gura.

Daca ati luat mai mult Distonocalm decat trebuie
Nu luati mai multe comprimate filmate decat v-a spus medicul dumneavoastra. Daca din greseala ati luat prea multe comprimate filmate sau in cazul administrarii accidentale la un copil, prezentati-va imediat la medicul dumneavoastra sau la camera de garda a celui mai apropiat spital.
Dozele toxice de atropina pot produce accelerarea batailor inimii si respiratiei, hiperpirexie (febra foarte mare) si stimularea sistemului nervos central (SNC) cu stare de neliniste, confuzie, stare de excitabilitate, reactii paranoide si psihotice, halucinatii, delir, ocazional convulsii. Pot sa apara eruptii pe fata si trunchiul superior. In intoxicatia severa, stimularea centrala poate sa produca deprimarea SNC, coma, insuficienta circulatorie si respiratorie si deces.
Simptomele de supradozaj cu eroton pot mima pe cele din migrena. Paresteziile (furnicaturile) indica in general ca trebuie intrerupta administrarea medicamentului. Nu se administreaza profilactic pentru ca exista risc de gangrena.
Simptomele intoxicatiei acute includ greata, varsaturi, diaree, sete extrema, parestezii, prurit la nivelul pielii, puls rapid si slab, confuzie, convulsii. Simptomele vasoconstrictiei periferice si a tulburarilor cardiovasculare cel mai frecvent observate in cazul intoxicatiei cronice, pot sa apara si in cazul intoxicatiei acute. Tratamentul intoxicatiei acute este simptomatic.
In cazul intoxicatiei cronice (ergotism), care apare in urma supradozajului terapeutic sau a utilizarii la pacientii susceptibili pot aparea tulburari circulatorii severe. Extremitatile devin amortite, reci, palide sau cianotice, cu dureri musculare, pulsul poate fi absent. Uneori apare gangrena la nivelul membrelor. Au fost raportate dureri anginoase, bradicardie si tahicardie, hipertensiune arteriala sau hipotensiune arteriala.
Poate sa apara cefalee care este un simptom major al sindromului de abstinenta.
Propranololul poate sa produca tulburari cardiovasculare severe: bradicardie, blocuri cardiace, hipotensiune arteriala, insuficienta cardiaca, soc cardiogen, convulsii, coma, deprimare respiratorie si bronhospasm.
Amobarbitalul poate sa produca nistagmus (miscari involuntare ale ochilor), mioza (micsorarea pupilei), tulburari de vorbire si ataxie(tulburarea coordonarii miscarilor voluntare). Efectul toxic este urmarea deprimarii profunde centrale si include coma, deprimare respiratorie si cardiovasculara, cu hipotensiune arteriala si soc, care poate sa duca la insuficienta renala si deces. Poate sa apara hipotermie (scaderea temperaturii corporale) cu pirexie (cresterea temperaturii corporale) consecutiva, pot apare vezicule
hemoragice.

Daca ati uitat sa luati Distonocalm
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Daca uitati sa va luati comprimatul filmat la momentul obisnuit, luati-l imediat ce va aduceti aminte. Trebuie sa continuati cu doza stabilita prin schema initiala. Daca accidental se intampla sa omiteti sa luati mai multe doze de Distonocalm, cereti sfatul medicului.

Daca incetati sa luati Distonocalm
La intreruperea brusca a tratamentului cu Distonocalm, poate sa apara recaderea hipertensiunii arteriale sau hipertensiune arteriala cu valori ce depasesc nivelul avut inaintea administrarii, efecte datorate propranololului din compozitia produsului.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, Distonocalm poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Urmatoarele reactii adverse care au fost observate in timpul administrarii de Distonocalm.
Reactiile adverse sunt prezentate conform frecventei de aparitie folosind urmatoarea conventie:
Foarte frecvente care afecteaza mai mult de 1 pacient din 10
Frecvente care afecteaza mai putin de 1 din 10 pacienti
Mai putin frecvente care afecteaza mai putin de 1 din 100 pacienti
Rare care afecteaza mai putin de 1 din 1000 pacienti
Foarte rare care afecteaza mai putin de 1 din 10000 pacienti
Cu frecventa necunoscuta care nu poate fi estimata din datele disponibile.
In urmatorul tabel sunt prezentate pe scurt reactiile adverse ale atropinei:
Aparate, sisteme si organe Frecventa Reactia adversa
Tulburari cardiace Frecvente Aritmii (tulburare a ritmului inimii)
Bradicardie (scaderea frecventei batailor inimii) urmata de tahicardie (accelerarea frecventei batailor inimii) Palpitatii Tulburari ale sistemului nervos Cu frecventa necunoscuta Ameteli Tulburari oculare Frecvente Dilatarea pupilei Dificultati de acomodare a vederii, sensibilitatea ochiului la lumina Cu frecventa necunoscuta Conjunctivite (inflamarea conjunctivei ochiului) Tulburari respiratorii, toracice si mediastinale Cu frecventa necunoscuta Reducerea secretiilor bronsice
Tulburari gastro-intestinale Frecvente Uscaciune excesiva a gurii
Hipomotilitate gastro-intestinala Constipatie Cu frecventa necunoscuta
Dificultate de inghitire a alimentelor Varsaturi Tulburari renale si ale cailor urinare Frecvente Dificultati de urinare Afectiuni cutanate si ale tesutului subcutanat
Cu frecventa necunoscuta Roseata Uscaciunea pielii Eruptii pe piele Tulburari generale si la nivelul locului de administrare Cu frecventa necunoscuta Dificultati de mers Sete excesiva Tulburari ale sistemului imunitar Cu frecventa necunoscuta Hipersensibilitate
Tulburari psihice Cu frecventa necunoscuta Confuzie Ergotonul produce cel mai frecvent la doze terapeutice greata si varsaturi, slabiciune si dureri musculare, parestezii (furnicaturi) la nivelul membrelor care semnaleaza necesitatea intreruperii medicamentului. Pacientii susceptibili, in special cei cu infectii severe, boli cardiace sau renale, sau boli vasculare periferice ocluzive pot prezenta simptome de intoxicatie acuta sau cronica si la doze terapeutice. Urmatorul tabel prezinta pe scurt reactiile adverse ale ergoton:
Aparate, sisteme si organe Frecventa Reactia adversa
Tulburari ale sistemului nervos Frecvente Parestezii (furnicaturi) ale Membrelor Tulburari gastro-intestinale Frecvente Greturi Varsaturi Afectiuni cutanate si ale tesutului
Subcutanat Frecvente Prurit Edem localizat (umflarea tesuturilor datorita retinerii de apa)
Tulburari musculo-scheletice si ale tesutului conjunctiv Frecvente Dureri la nivelul muschilor Tulburari generale si la nivelul locului de administrare Frecvente Stare de slabiciune Reactiile adverse datorate propranololului apar cel mai frecvent la pacientii cu boli cardiace (a caror activitate cardiaca depinde de stimularea simpatica pentru mentinerea ritmului cardiac si a debitului). In cazul tratamentului cronic pentru afectiuni asimptomatice, cum este tensiunea arteriala crescuta, reactiile adverse subiective sunt cele care determina complianta la tratament.
La intreruperea brusca a tratamentului cu propranolol poate sa apara recaderea hipertensiunii arteriale sau tensiune arteriala crescuta cu valori ce depasesc nivelul avut inaintea administrarii. In urmatorul tabel sunt prezentate pe scurt reactiile adverse ale propranolol: Aparate, sisteme si organe Frecventa Reactia adversa Tulburari hematologice si limfatice Mai putin frecvente Purpura nontrombocitopenica Trombocitopenie (scaderea numarului de trombocite din sange) Rare Agranulocitoza (scadere masiva pana la disparitie a globulelor albe granulocitare) Cu frecventa
Necunoscuta Eozinofilie (cresterea numarului de de globule albe eozinofile in sangele periferic) tranzitorie Tulburari ale sistemului nervos Frecvente Parestezii (furnicaturi)
Tulburari de somn Cu frecventa necunoscuta Neuropatie periferica Tulburari oculare Mai putin frecvente Scaderea secretiei lacrimale Foarte rare Tulburari de vedere Tulburari gastro-intestinale Frecvente Greturi Varsaturi Diaree Constipatie Crampe abdominale
Afectiuni cutanate si ale tesutului subcutanat Frecvente Eruptii pe piele Prurit
Caderea parului reversibila Tulburari musculo-scheletice si ale tesutului conjunctiv
Cu frecventa necunoscuta Miopatie (boala a fibrelor musculare) Sindrom lupus-like
Tulburari metabolice si de nutritie Cu frecventa necunoscuta Hipoglicemie
Cresterea concentratiei trigliceridelor Cresterea concentratiei de lipoproteine cu densitate mica Scaderea concentratiei de lipoproteine cu densitate mare Tulburari generale si la nivelul locului de administrare Frecvente Oboseala Cu frecventa necunoscuta
Extremitati reci Tulburari ale aparatului genital si sanului Foarte rare Impotenta sexuala
Tulburari psihice Frecvente Depresie Halucinatii Confuzie In urmatorul tabel sunt prezentate pe scurt reactiile adverse datorate amobarbitalului:
Aparate, sisteme si organe Frecventa Reactia adversa
Tulburari hematologice si limfatice Rare Discrazii sanguine (probleme la nivelul
sangelui) Anemie megaloblastica Tulburari ale sistemului nervos Frecvente Somnolenta /Sedare Ataxie (imposibilitatea de a coordona muschii in cursul miscarilor voluntare)
Tulburari de memorie Tulburari respiratorii, toracice si mediastinale
Cu frecventa necunoscuta Depresie respiratory Tulburari gastro-intestinale Cu frecventa
Necunoscuta Tulburari gastro-intestinale generale Afectiuni cutanate si ale tesutului
Subcutanat Rare Eritem multiform Dermatita exfoliativa (uneori letala)
Fotosensibilitate (cresterea sensibilitatii pielii la lumina soarelui)
Tulburari hepato-biliare Rare Hepatita Colestaza (reducerea sau oprirea
fluxului biliar) Tulburari psihice Frecvente Confuzie
Cu frecventa necunoscuta Iritabilitate Reactie paradoxala Dupa administrarea cronica.
Pot surveni la copii, varstnici si la pacienti cu durere acuta.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

5. Cum se pastreaza Distonocalm
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
Nu utilizati Distonocalm dupa data de expirare inscrisa pe cutie/blister. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Informatii suplimentare
Ce contine Distonocalm
Substantele active sunt: sulfat de atropina, alcaloizi totali din corn de secara (sub forma de ergoton), clorhidrat de propranolol, amobarbital sodic. Fiecare comprimat filmat contine sulfat de atropina 0,2 mg, alcaloizi totali din corn de secara (sub forma de ergoton) 0,3 mg, clorhidrat de propranolol 15,0 mg, amobarbital sodic 25,0 mg.
Celelalte componente sunt: nucleu - lactoza monohidrat, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu; film - hipromeloza 5cP, polisorbat 80, macrogol 6000, dioxid de titan (E171), talc, Ponceau 4R (E124).

Cum arata Distonocalm si continutul ambalajului
Distonocalm se prezinta sub forma de comprimate acoperite, rotunde, de forma lenticulara, cu margine, uniforme, fara pete, suprafata neteda, continua, lucioasa.
Distonocalm este disponibil in cutii cu 3 blistere PVC/Al a cate 10 comprimate filmate.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantul S.C. ZENTIVA S.A.
B-dul Theodor Pallady nr. 50
Sector 3, 032266 Bucuresti, Romania
Pentru orice informatii despre acest medicament, va rugam sa contactati reprezentantii locali ai detinatorului autorizatiei de punere pe piata:
Tel.: + 40 21 30 47 200
Fax: + 40 21 34 54 004
[email protected]
Acest prospect a fost aprobat in Martie 2013


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Tahicardie sinusala
Buna ziua! Am tahicardie sinusala, fara tratament. Am palpitații de cateva zile, cu puls pana i ...
Erecție slabă
Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune , cardiomio ...
↳ Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va pot recomanda nimic, exista un risc cardiac, pe care un produs naturist, chiar s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Lokren si paracetamol
Bună ziua ! As dori sa stiu dacă pot asocia la Lokren pe care il iau pt tahicardie, cu ...
↳ Buna ziua! Paracetamol Sinus contine substante care sunt containdicate in tahicardie, nu luati decat paracetamol simplu daca aveti dureri si febra, s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Interactiuni Eurespal
POT LUA PASTILE DE ,,EURASPAL 80 mg ,, PENTRU A MI TRECE TUSEA SEACA , DACA AM HIPERTENTIUNE ARTE ...
↳ Buna ziua! Eurespal poate determina tahicardie (cresterea pulsului) si hipotensiune, in cazuri rare. Puteti lua medicamentul cu prudenta! La 2-3 ore ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
tahicardie sinusala
Buna ziua, Sunt insarcinata in 14 saptamani si am fost diagnosticata cu tahicardie sinusala. aAm ...
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII?
Alte medicamnete care au COMBINATII:
- SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
- Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
- Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
- Nefrosol fara potasiu solutie pentru hemofiltrare
- GluaMet 50 mg/850 mg comprimate filmate
- Dyvixarez 0,5 mg/0,4 m
- Dutazen 0,5 mg/0,4 mg
- DUSTIN DUO 0,5 mg/0,4 mg
- Ducressa 1 mg/ml + 5 mg/ml
- Doreta EP 75 mg/650 mg
- Caffetin Cold Plus comprimate filmate
- Aprexevo
- Analgex 400 mg/325 mg comprimate filmate
- Twinpros 0,5 mg/0,4 mg capsule
- TANTUMGRIP cu gust de portocala 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie si miere 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- Solutie Hartmann solutie perfuzabila
- Solutie contra aftelor bucale
- SOLUTIE AURICULARA CU CLORAMFENICOL SI FLUOCINOLON
- SmofKabiven extra Nitrogen emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Central fara electroliti emulsie perfuzabila
- SIROP PATLAGINA
- Prothromplex TOTAL 600 UI
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- NuTRIflex Omega Peri novo
- Nutriflex Lipid Plus emulsie perfuzabila
- Coldrex Sinus Extra
- Advil Raceala si Gripa
- Addaven
- Zovirax Duo 50 mg
- Zifex complex ovule
- Zetovar 10 mf
- Zenadea 2mg
- Volulyte
- Vizimaco
- Vizilatan Duo
- Viacorlix
- Vi-Sol Calcium sirop
- Veyann
- Vertigix
- Valtricom
- TWICOR 10
- Torvazin Plus
- Tilamcar
- Telhycar
- Telassmo
- Synocam
- Synaze
- Suvezen
- SifiOpt
- Septolete D pastille
- Septolete pastile
- Prestarium ARG Plus
- Prestarium
- Preamlessa
- Plenvu
- PERIOLIMEL N4E
- Parvaxor
- OXIMED
- Nasic 1 mg/ml
- GNAK 50 mg
- Fervex raceala si gripa
- Essentiale MAX 600 mg capsule
- Dipperam 5 mg/80
- DICARBOCALM N
- Desorelle Zilnic 150 micrograme/30 micrograme
- Co-Roswera 5 mg/10 mg
- Clensia Pulbere pentru solutie orala
- Cebangin mentol 5 mg/1 mg
- Cebangin lamaie 5 mg/1 mg
- Biphozyl solutie pentru hemodializa/hemofiltrare
- Azalonum 20 mg
- Arbalior 25 mg
- Airbufo Forspiro 160 micrograme
- Addamel Novum
- OTIS-T
- OTIRELAX 45,5mg/11,4 mg/ml
- ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore
- OCTENISEPT
- NORTIVANCOMBI 10 mg/160 mg
- NORPLEXAM 10 mg/2,5 mg/10 mg
- NORIPLEX 10 mg/2,5 mg
- NEIRAXIN
- NEFROSOL cu 2 mmol/l potasiu
- N-CALMANT III
- N – ANTIGRIPAL
- MYDRANE
- MULTIBIC POTASSIUM-FREE
- MOVIPREP
- MODAFEN HOT DRINK 650 mg/10mg
- Microlax
- METEOSPASMYL 60 mg/300mg
- MARYNARKA 0,075 mg/0,020 mg
- Lipofundin MCT/LCT 200 mg/ml
- Lipocomb Calciu 10 mg/10 mg
- Lekadol
- Kivizidiale 40 de micrograme/ml + 5 mg/ml
- Kandoset

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...