Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Noflamen 7,5mg comprimate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Noflamen 7,5mg comprimate

Prospect - Noflamen 7,5mg comprimate


NU comercializăm Noflamen 7,5mg comprimate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Noflamen 7,5mg comprimate    DCI: MELOXICAMUM


Substanta activa din comprimatele de Noflamen este meloxicamul care face parte din grupa numita medicamente antiinflamatoare nesteroidiene.
Noflamen 7,5mg comprimate
Noflamen 15mg comprimate
Meloxicam

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi. Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastrasau farmacistului. Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra. Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Noflamen si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Noflamen
3. Cum sa luati Noflamen
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Noflamen
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Noflamen si pentru ce se utilizeaza
Substanta activa din comprimatele de Noflamen este meloxicamul care face parte din grupa numita medicamente antiinflamatoare nesteroidiene.
Indicatii terapeutice:
- tratamentul de scurta durata al durerii din afectiunile articulare degenerative, asociate uneori cu procese inflamatorii (artroza);
- tratamentul simptomatic de lunga durata al inflamatiei poliarticulare cronice (poliartrita
reumatoida);
- tratamentul simptomatic de lunga durata al afectiunilor inflamatorii ale coloanei vertebrale (spondilita anchilozanta).

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Noflamen
Nu luati Noflamen
- Daca sunteti alergic la meloxicam sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui
medicament (enumerate la pct.6). Se poate dezvolta alergie incrucisata la acid acetilsalicilic, derivati de acid salicilic sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene. Daca ati prezentat manifestari de astm, edem angioneurotic (umflarea fetei, buzelor, limbii si/sau gatului, ceea ce poate determina dificultati la respiratie), urticarie sau polipi nazali (rezultatul inflamarii mucoasei nazale cu blocarea cailor nazale), dupa
administrarea de acid acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene.
- Daca sunteti in trimestrul al trei-lea de sarcina
- In caz de istoric de sangerari gastro-intestinale sau perforatii aparute in urma unui
tratament anterior cu acelasi tip de analgezice (AINS),
- In caz de ulcer gastro-intestinal activ sau antecedente de ulcer gastro-duodenal
recurent/hemoragie
- In insuficienta hepatica severa,
- In insuficienta renala nedializata severa,
- Daca aveti orice fel de tulburari de sangerare sau sangerare cerebrovasculara (sangerare
la nivelul creierului),
- In insuficienta cardiaca severa,
- Copii si adolescenti cu varsta sub 16 ani.
Atentionari si precautii
Inainte sa luati Noflamen, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Medicamentele precum Noflamen se pot asocia cu un risc usor crescut de aparitie a atacului de cord („infarct de miocard”) sau a accidentului vascular cerebral mai ales la doze mari si in cazul tratamentului de lunga durata. Nu depasiti doza si durata recomandate pentru tratament. Daca aveti probleme cu inima, ati suferit un accident vascular cerebral in trecut sau credeti ca prezentati un risc pentru aceste afectiuni (de exemplu, daca aveti tensiune arteriala mare, diabet zaharat, valoarea colesterolului in sange mare sau sunteti fumator) trebuie sa discutati despre tratament cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul. - In urma utilizarii Noflamen au fost raportate eruptii trecatoare pe piele cu potential de a pune viata in pericol (sindrom Stevens-Johnson, necroliza toxica epidermica), care initial au aparut pe corp ca niste pete rosii bine delimitate sau pete rotunde deseori cu o pustula centrala.
- Semne suplimentare pot include ulcere la nivelul gurii, gatului, nasului sau genitale si
conjunctivita (ochi rosii si umflati).
- Aceste eruptii trecatoare pe piele sunt insotite adesea de simptome asemanatoare gripei.
Aceste eruptii pot evolua la pustule generalizate sau descuamarea pielii.
- Riscul cel mai mare de a prezenta aceste eruptii grave pe piele este in decursul primelor
saptamani de tratament.
- Daca ati prezentat sindrom Stevens-Johnson sau necroliza toxica epidermica la utilizarea Noflamen nu trebuie niciodata sa mai luati un tratament cu Noflamen.
- Daca prezentati eruptii pe piele sau aceste simptome intrerupeti tratamentul cu Noflamen, cereti urgent sfatul unui medic si spuneti medicului despre utilizarea acestui medicament.
Precautii la utilizare:
Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a incepe tratamentul cu Noflamen
- daca aveti probleme cu ficatul, rinichii sau inima (tensiune arteriala mare si/sau
insuficienta cardiaca) sau aveti tendinta de a retine lichide,
- daca aveti istoric de afectiuni gastro-intestinale (ulcer gastro-duodenal),
- daca luati concomitent medicamente care cresc riscul sangerarilor gastrice sau de aparitie a ulcerului, cum sunt medicamentele steroidiene orale, unele antidepresive (de exemplu ISRS: inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei), anticoagulante, cum sunt acidul acetilsalicilic sau warfarina,
- daca aveti o afectiune inflamatorie a intestinului (colita ulcerativa, boala Crohn),
- daca aveti diabet,
- in timpul tratamentului concomitent cu diuretice,
- daca ati fost diagnosticat cu valori mari de potasiu in sange,
- daca sunteti o persoana in varsta,
- daca sunteti sensibil la anumite tipuri de zaharuri.
Pentru a primi un tratament adecvat spuneti medicului dumneavoastra despre cazurile mentionate mai sus.
Noflamen nu este indicat pentru tratamentul durerilor acute.
Noflamen, similar altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, poate masca simptomele unei infectii ascunse existente. Adresati-va medicului dumneavoastra daca observati simptome de infectie sau daca simptomele se inrautatesc.
Noflamen poate afecta fertilitatea la femei. De aceea trebuie luata in considerare intreruperea administrarii de meloxicam la femeile care vor sa ramana gravide, au dificultati in a ramane gravide sau care sunt investigate pentru infertilitate.
Reactiile adverse sunt mai putin tolerate de catre varstnici, persoanele fragile sau slabite, si de aceea acestea necesita o supraveghere atenta. Precautii speciale necesita varstnicii, la care functia rinichilor ficatului si inimii sunt frecvent afectate. La varstnici frecventa reactiilor adverse este mai mare mai ales in ceea ce priveste sangerarile gastro-intestinale, ulceratiile si perforatiile care pot avea sfarsit letal.
Copii si adolescenti
Copiii si adolescentii cu varsta sub 16 ani nu trebuie sa utilizeze Noflamen.
Nolfamen impreuna cu alte medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar
putea sa luati orice alte medicamente.
Unele medicamente pot interactiona cu Noflamen.
Corticosteroizii si alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (inclusiv salicilati) asociati in tratament cu Noflamen pot creste riscul de ulcere gastro-intestinale sau sangerare. Anticoagulantele orale sau alte medicamente care impiedica formarea cheagurilor de sange, cum sunt acidul acetilsalicilic, ticlopidina, clopidogrelul sau preparatele de heparina injectabile (administrate, de obicei, subcutanat sau in perfuzii in spital) sau medicamentele trombolitice (acestea sunt utilizate numai in tratamente de urgenta in spital) asociate cu Noflamen cresc riscul de sangerare. Se recomanda monitorizarea atenta a efectelor anticoagulante, daca este imposibil de evitat asocierea acestor medicamente cu Noflamen. Asocierea litiului cu medicamente antiinflamatoare nesteroidiene a dus la cresterea concentratiei plasmatice de litiu. Similar altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, meloxicam poate creste, de asemenea,
efectele toxice ale metotrexatului asupra organelor hematoformatoare. Anticonceptionalele: medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene duc la scaderea eficacitatii dispozitivelor intrauterine (DIU).
Cand Noflamen este administrat concomitent cu diuretice, este important sa se asigure un aport adecvat de lichide si inainte de initierea tratamentului trebuie verificata functia rinichilor. Medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene inhiba, de asemenea, sinteza prostaglandinelor cu efect vasodilatator, de aceea ele pot scadea efectul terapeutic al anumitor medicamente antihipertensive (inhibitori ai ECA, vasodilatatoare, diuretice).
Colestiramina se leaga de meloxicam la nivelul tractului gastro-intestinal, accelerand astfel eliminarea meloxicamului. In timpul tratamentului cu ciclosporina (sau tacrolimus) asociat cu Noflamen este necesara monitorizarea functiei renale.
Exista posibilitatea interactiunilor medicamentoase intre Noflamen si antidiabetice orale.
Administrarea concomitenta a unor anumite medicamente antidepresive cunoscute ca inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS) poate creste riscul de sangerare.
Noflamen impreuna cu alimente si bauturi
Comprimatele trebuie administrate in timpul mesei.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca sunteti gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Noflamen nu trebuie administrat in timpul trimestrului trei de sarcina.
In timpul primului sau al celui de-al doilea trimestru al sarcinii Noflamen nu trebuie utilizat decat la recomandarea medicului dumneavoastra.
Noflamen poate afecta fertilitatea. De aceea daca intentionati sa ramaneti gravida si aveti
dificultati sau sunteti investigata pentru infertilitate trebuie luata in considerare intreruperea tratamentului cu meloxicam.
Noflamen nu este recomandat in timpul alaptarii.
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Nu exista studii specifice privind efectele meloxicamului asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Totusi, cand apar reactii adverse ca tulburari vizuale sau somnolenta, ameteli sau alte tulburari ale sistemului nervos central este recomandata restrictionarea conducerii de vehicule sau folosirea utilajelor.
Noflamen contine lactoza.
Fiecare comprimat de Noflamen contine lactoza 14,25 mg (ca lactoza monohidrat), respectiv lactoza 28,50 mg (ca lactoza monohidrat). Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.

3. Cum sa luati Noflamen
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau
farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doza recomandata pentru adulti si adolescenti (cu varsta peste 16 ani):
Boala artrozica Un comprimat Noflamen 7,5 mg/zi, doza care poate fi marita la 15 mg/zi.
Artrita reumatoida 15 mg pe zi, doza care poate fi redusa la 7,5 mg pe zi.
Spondilita anchilozanta 15 mg pe zi, doza care poate fi redusa la 7,5 mg pe zi.
Medicul dumneavoastra va decide asupra dozelor in functie de severitatea bolii, istoricul
dumneavoastra medical si afectiunile posibile asociate.
Copii si adolescenti
Noflamen poate fi utilizat numai in tratamentul pacientilor adulti si adolescenti (cu varsta peste 16 ani). NU DEPASITI doza de 15 mg pe zi (doua comprimate Noflamen 7,5 mg sau un comprimat Noflamen 15 mg).
Daca va aflati in oricare dintre situatiile mentionate la pct. "Atentionari si precautii" medicul dumneavoastra va poate restrictiona doza la 7,5 mg pe zi.
Comprimatul poate fi divizat in doze egale.
Noflamen, comprimate trebuie inghitit cu apa sau alt lichid, in timpul mesei.
Daca luati mai mult Noflamen decat trebuie
Este foarte important sa nu depasiti doza prescrisa. Spuneti medicului dumneavoastra imediat sau mergeti la camera de garda a celui mai apropiat spital, daca ati luat mai multe comprimate decat
trebuia. Simptomele care pot sa apara dupa un supradozaj si care se regasesc la toate medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) se limiteaza la letargie, somnolenta, greata,varsaturi si dureri epigastrice, care sunt in general reversibile dupa un tratament de sustinere. Poate apare sangerare gastro-intestinala. O intoxicatie severa poate determina tensiune arteriala mare, insuficienta renala acuta, modificari ale valorilor testelor ficatului, deprimare respiratorie, coma, convulsii, colaps cardiovascular si stop cardiac. Dupa doze terapeutice de AINS s-au raportat reactii anafilactoide (reactii alergice grave care determina dificultati in respiratie sau ameteli) si pot apare ca urmare a unui supradozaj.
Daca uitati sa luati Noflamen
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca incetati sa luati Noflamen
Nu intrerupeti administrarea Noflamen in mod arbitrar, deoarece boala dumneavoastra poate sa revina la stadiul initial, anterior tratamentului. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Medicamentele ca Noflamen pot fi asociate cu un risc usor crescut de atac de cord (infarct miocardic) sau accident vascular cerebral.
Cele mai frecvente reactii adverse se manifesta la nivel gastro-intestinal.
Acestea sunt sangerari gastro-intestinale, ulceratii sau perforatii care pot fi letale, in special la varstnici. Daca aveti istoric de ulcer sau sangerari gastro-intestinale trebuie sa semnalati medicului orice simptome abdominale neobisnuite care apar. Acestea se adreseaza in special persoanelor in varsta. Neluand in considerare istoricul dumneavoastra, daca in timpul tratamentului cu Noflamen aveti dureri abdominale sau culoarea scaunului este ca smoala (in special scaunele de culoare neagra insotite de dureri abdominale pot indica sangerari gastro-intestinale, dar culoarea poate fi determinata si de anumite alimente, de exemplu, spanac, macris sau sangerete) trebuie sa intrerupeti tratamentul si sa va adresati imediat medicului dumneavoastra. Trebuie sa procedati la
fel daca la inceputul tratamentului cu Noflamen aveti greutate la respiratie, urticarie generalizata, eruptie trecatoare pe piele sau vezicule. Acestea sunt reactii adverse rare, dar foarte grave (de exemplu, reactie de hipersensibilizare, sindrom Stevens-Johnson, necroliza epidermica toxica).
Frecventa reactiilor adverse este prezentata mai jos utilizand urmatoarea conventie:
• foarte frecvente (afecteaza mai mult de 1 utilizator din 10)
• frecvente (afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 100)
• mai putin frecvente (afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 1000)
• rare (afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 10000)
• foarte rare (afecteaza mai putin de 1 utilizator din 10000)
• cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile)
Tulburari hematologice si limfatice:
Mai putin frecvente: anemie.
Rare: valori modificate ale numarului de celule albe sau trombocite in sange.
Foarte rare: cazuri de agranulocitoza (lipsa unor tipuri de celule albe din sange).
Tulburari ale sistemului imunitar
Mai putin frecvente: reactii alergice altele decat reactiile anafilactice sau anafilactoide
Cu frecventa necunoscuta: reactii alergice severe care pot include stare de lesin, scurtarea
respiratiei si reactii pe piele (reactii anafilactice sau anafilactoide).
Tulburari psihice
Rare: modificari ale dispozitiei, cosmaruri
Cu frecventa necunoscuta: stare confuzionala, senzatie de pierdere in spatiu (dezorientare)
Tulburari ale sistemului nervos
Frecvente: dureri de cap.
Mai putin frecvente: vertij (ameteli), somnolenta.
Tulburari oculare
Rare: tulburari ale vederii, de exemplu vedere incetosata, conjunctivita.
Tulburari acustice si vestibulare:
Mai putin frecvente: vertij (ameteli),
Rare: tinitus (zgomote in urechi).
Tulburari cardiace
Rare: palpitatii,
A fost raportata insuficienta cardiaca asociata tratamentului cu medicamente AINS.
Tulburari vasculare
Mai putin frecvente: cresterea tensiunii arteriale, inrosirea brusca a fetei.
Tulburari respiratorii, toracice si mediastinale
Rare: crize de astm la persoanele alergice la aspirina sau alte AINS.
Tulburari gastro-intestinale
Foarte frecvente: indigestie, greata sau varsaturi, dureri abdominale, constipatie, flatulenta, diaree.
Mai putin frecvente: sangerare gastro-intestinala (determinand o stare de neplacere, scaun cu aspect de smoala), inflamatie sau senzatie de durere la nivelul gurii, gastrita, varsaturi.
Rare: colita, ulcer gastro-duodenal, esofagita.
Foarte rare: perforatie gastro-intestinala (gaura in peretele intestinal)
Tulburari hepatobiliare
Mai putin frecvente: modificari ale valorilor testelor hepatice
Foarte rare: inflamatia ficatului (hepatita).
Afectiuni cutanate si ale tesutului subcutanat
Mai putin frecvente: edem angioneurotic, mancarimi, eruptie trecatoare pe piele.
Rare: au fost raportate urticarie (eruptie cu senzatie de urzicatura) si eruptie trecatoare pe piele care poate pune viata in pericol (sindrom Stevens-Johnson, necroliza toxica epidermica) (vezi pct. 2),
Foarte rare: dermatita buloasa, eritem polimorf.
Cu frecventa necunoscuta: umflaturi in jurul ochilor, buzelor si fetei, eruptii trecatoare pe piele cauzate de expunerea la soare (fotosensibilitate).
Tulburari renale si ale cailor urinare
Mai putin frecvente: retentie de sare si apa, cresterea valorilor de potasiu in sange, modificari ale testelor functiei rinichilor.
Foarte rare: insuficienta renala.
Tulburari generale si la nivelul locului de administrare
Mai putin frecvente: umflaturi cauzate de retentia de lichide, inclusiv umflarea la nivelul
incheieturilor/picioarelor. Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea pot fi si reactii adverse care nu sunt mentionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Noflamen
A se pastra la temperaturi sub 25o
C, in ambalajul original, pentru a fi protejat de umiditate.
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Nu utilizati acest medicament daca observati semne vizibile de deteriorare. Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Noflamen
Substanta activa este meloxicamul. Fiecare comprimat contine meloxicam 7,5 mg,
respectiv 15 mg. Celelalte componente sunt: stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, povidona K-25, citrat de sodiu dihidrat, crospovidona tip B, lactoza 14,25 mg (sub forma de lactoza monohidrat), respectiv lactoza 28,50 mg (sub forma de lactoza monohidrat pentru fiecare comprimat de 7,5mg, respectiv 15mg), celuloza microcristalina.
Cum arata Noflamen si continutul ambalajului
Comprimate rotunde, plate, cu margini tesite, de culoare galben pal, fara miros sau aproape fara miros, avand o linie mediana pe o fata si marcate „E” 361” (comprimatele de 7,5mg) sau "E" 362” (comprimatele de 15mg) pe cealalta fata.
Cutie cu 10 sau 20 comprimate in blister din OPA-Al-PVC/Al.
Acest medicament a fost autorizat in urmatoarele tari membre ale Spatiului Economic
European sub urmatoarele denumiri:
Romania Noflamen 7,5 mg comprimate. Acest prospect a fost revizuit in Iunie 2015


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Poliartrita reumatoida seropozitiva
Thymus plus sunt indicate în poliartrita reumatoida seropozitiva pt întărirea sistemului imunit ...
Poliartrita reumatoida seropozitiva
Biografie 250mg ma poate ajuta pt întărirea imunității sau biobran 1000 este mai bun; ...
DESPRE CITONAT
Buna ziua, doresc sa urmez o cura de citonat, in urma unui diagnostic de neo col tratat cu chimi+rad ...
↳ Buna ziua! Intrucat controalele arata o evolutie favorabila, va recomand sa luati Citonat cate 2 comprimate de 4 ori pe zi, cu 20 de minute inaintea ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Tratament gonartroza
V-as ruga sa-mi recomandati cele mai eficiente tratamente pentru gonartroza care ma deranjeaza foar ...
↳ Buna ziua! Va recomand sa asociati produsul S.O.D. plus (pe baza de super-oxid-dismutaza, o enzima implicat in numeroase procese, ce poate ameliora g ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa MELOXICAMUM?
Alte medicamnete care au MELOXICAMUM:
- Trosicam 15 mg comprimate orodispersabile
- Trosicam 15 mg comprimate orodispersabile
- MOVALIS, supozitoare
- MOVALIS

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.




Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...