Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate

Prospect - Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate


NU comercializăm Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate    DCI: COMBINATII (IBUPROFENUM+PSEUDOEFEDRINUM)


  Produs complementar recomandat
Olytabs contine doua substante active: ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina.
Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate
Ibuprofen/Clorhidrat de pseudoefedrina

Recomandat adultilor si adolescentilor cu varsta de 15 ani si peste Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament, deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra. Luati intotdeauna acest medicament conform indicatiilor din acest prospect sau indicatiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi. Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau recomandari. Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea
includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4. Adresati-va unui medic daca simptomele se agraveaza sau daca acest medicament trebuie administrat mai mult de 4 zile (la adulti), respectiv 3 zile (la adolescenti).

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Olytabs si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Olytabs
3. Cum sa luati Olytabs
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Olytabs
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Olytabs si pentru ce se utilizeaza
Olytabs contine doua substante active: ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina.Ibuprofenul face parte dintr-un grup de medicamente cunoscute sub numele de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS ofera ameliorare reducand durerea si temperatura ridicata. Clorhidratul de pseudoefedrina face parte dintr-un grup de substante active denumite vasoconstrictoare, care actioneaza asupra vaselor sanguine din nas pentru a calma congestia nazala. Olytabs se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale asociate cu raceala insotita de dureri de cap si/sau febra, la adulti si adolescenti cu varsta de 15 ani si peste. Administrarea acestui produs combinat este recomandata doar daca aveti nas infundat cu dureri de cap sau febra. Daca prezentati doar unul dintre aceste simptome, discutati cu farmacistul sau medicul referitor la administrarea individuala a ibuprofenului sau a pseudoefedrinei. Adresati-va unui medic daca simptomele se agraveaza sau daca acest medicament trebuie administrat mai mult de 4 zile (la adulti), respectiv 3 zile (la adolescenti).

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Olytabs
Nu luati Olytabs:
- daca sunteti alergic(a) la ibuprofen sau la clorhidrat de pseudoefedrina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6)
- daca aveti varsta sub 15 ani
- daca sunteti in trimestrul trei de sarcina (7 luni de sarcina sau mai mult)
- daca alaptati
- daca ati avut o reactie alergica sau respiratie dificila, astm bronsic, eruptie trecatoare pe piele, scurgere si mancarime nazala sau umflarea fetei la administrarea anterioara a acidului acetilsalicilic sau a altor AINS
- daca aveti ulcer gastric/duodenal (ulcer peptic) activ sau aveti antecedente de ulcer gastric/duodenal, recurent sau hemoragic (cel putin doua episoade diferite de ulcer sau hemoragie confirmata) daca aveti antecedente de sangerare sau perforare gastrointestinala legate de tratamentul anterior cu AINS
- daca aveti insuficienta hepatica sau renala severa
- daca aveti insuficienta coronariana severa
- daca aveti probleme cu inima sau probleme circulatorii (boala de inima, tensiune arteriala mare, angina, ritm rapid de bataie al inimii), o glanda tiroida hiperactiva, diabet, feocromocitom (o tumoare a glandei corticosuprarenale)
- daca aveti antecedente de atac de cord (infarct miocardic)
- daca ati avut un accident vascular cerebral sau vi s-a spus anterior ca prezentati riscul de a avea un accident vascular cerebral
- daca aveti antecedente de crize (convulsii)
- daca aveti tulburari neexplicate in formarea componentelor sanguine
- daca aveti o presiune crescuta in ochi (glaucom cu unghi inchis)
- daca aveti dificultate la urinat asociata cu problemele de prostata
- daca ati fost diagnosticat(a) cu lupus eritematos sistemic (LES), o boala care afecteaza sistemul imunitar si conduce la durere articulara, modificari la nivelul pielii si alte probleme.
- daca luati:
- alte decongestionante nazale (medicamente vasoconstrictoare) administrate oral sau nazal (de exemplu fenilpropanolamina, fenilefrina, efedrina, xilometazolina sau oximetazolina)
- metilfenidat, un medicament pentru ADHD (tulburare de hiperactivitate cu deficit de atentie)
- medicamente pentru depresie precum inhibitori neselectivi ai monoaminooxidazei (cunoscuti sub denumirea de IMAO, de exemplu iproniazid) sau i-ati luat in ultimele 14 zile.
Atentionari si precautii
Inainte sa luati Olytabs adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului:
- daca aveti astm bronsic; utilizarea acestui medicament poate conduce la crize de astm bronsic
- daca aveti antecedente de tulburari gastrointestinale (precum hernie hiatala, sangerare gastrointestinala, ulcer peptic sau duodenal)
- daca aveti sau ati avut o boala gastrointestinala (colita ulcerativa sau boala Crohn)
- daca aveti tensiune arteriala mare
- daca aveti probleme hepatice sau renale
- daca aveti diabet zaharat din cauza posibilei nefropatii diabetice
- daca aveti o glanda tiroida hiperactiva (hipertiroidism) sau psihoza
- daca aveti o tulburare de coagulare a sangelui
Efectele nedorite pot fi reduse la minim folosind doza minima eficienta, pe cea mai scurta perioada de timp. Persoanele varstnice prezinta un risc crescut de manifestare a reactiilor adverse. Utilizarea cu AINS concomitente, inclusiv inhibitori specifici ciclooxigenazei (COX-2), creste riscul de manifestare a reactiilor adverse (vezi punctul „Olytabs impreuna cu alte medicamente” de mai jos) si trebuie evitata.
Medicamentele antiinflamatoare/analgezice precum ibuprofen pot fi asociate cu o mica crestere a riscului de infarct miocardic, in special la doze mari. Nu depasiti doza recomandata sau durata tratamentului. Inainte sa luati Olytabs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca:
- aveti probleme cardiace inclusiv insuficienta cardiaca, angina (durere in piept) sau ati avut un infarct miocardic, chirurgie de sunt coronarian, boala arteriala periferica (circulatie deficitara la nivelul picioarelor sau labelor picioarelor din cauza arterelor inguste sau blocate) sau orice tip de accident vascular cerebral (inclusiv
accident vascular minor sau atac ischemic tranzitoriu „AIT”).
- aveti tensiune arteriala mare, diabet zaharat, colesterol mare, antecedente familiale de boala cardiaca sau accident vascular cerebral sau sunteti fumator.
Retineti ca urmatoarele afectiuni reprezinta contraindicatii ca urmare a componentei pseudoefedrina (vezi punctul „Nu luati Olytabs daca” de mai sus): insuficienta coronariana severa, antecedente de atac de cord (infarct miocardic), tensiune arteriala mare severa sau tensiune arteriala mare controlata inadecvat cu tratament, antecedente de accident vascular cerebral sau prezenta factorilor de risc pentru accident vascular
cerebral. Utilizarea prelungita a oricarui tip de analgezice pentru dureri de cap poate agrava aceste stari. Daca se intampla acest lucru sau exista suspiciuni in acest sens, se va consulta un specialist si se va intrerupe tratamentul. Diagnosticul de durere de cap cauzata de folosirea excesiva a medicamentelor (MOH - medication overuse headache) va fi suspectat la pacientii cu dureri de cap frecvente sau zilnice in pofida (sau din cauza) utilizarii regulate a medicatiei pentru dureri de cap.
Reactiile grave pe piele, unele dintre acestea letale, inclusiv dermatita exfoliativa, sindrom Stevens-Johnson si necroliza epidermica toxica, au fost raportate foarte rar in asociere cu utilizarea AINS. Datele arata ca pacientii prezinta cel mai inalt risc de a manifesta aceste reactii la inceputul tratamentului, debutul reactiei avand loc in
majoritatea cazurilor in prima luna de tratament. Administrarea Olytabs trebuie intrerupta de la prima aparitie a eruptiei pe piele, leziunilor mucoasei sau a altor semne de hipersensibilitate. Influentarea rezultatelor obtinute la testele sanguine
Pseudoefedrina poate influenta unele teste sanguine de diagnosticare. Daca efectuati o analiza de sange, informati medicul ca luati acest medicament.
Copii si adolescenti
Olytabs nu se va administra copiilor cu varsta sub 15 ani.
Exista riscul de insuficienta renala la adolescentii deshidratati.
Sportivi
Clorhidratul de pseudoefedrina poate determina rezultate pozitive la testele de dopaj.
Olytabs impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente.
Olytabs poate influenta sau poate fi influentat de alte medicamente. De exemplu:
- anticoagulante (adica subtierea sangelui/prevenirea coagularii, de exemplu acid acetilsalicilic, warfarina, ticlopidina)
- medicamente care scad tensiunea arteriala mare (inhibitori ACE precum captopril, beta-blocanti precum atenolol, antagonisti ai receptorului de angiotensina-II precum losartan).
Exista si alte medicamente care ar putea influenta sau ar putea fi influentate de Olytabs. Adresati-va intotdeauna medicului inainte de a utiliza Olytabs impreuna cu alte medicamente.
Olytabs nu va fi utilizat in combinatie cu:
- alti agenti vasoconstrictori folositi ca decongestionante nazale, administrati oral sau nazal (de exemplu fenilpropanolamina, fenilefrina si efedrina)
- un medicament pentru ADHD (tulburare de hiperactivitate cu deficit de atentie) denumit metilfenidat
- medicamente pentru depresie precum inhibitori neselectivi ai monoaminooxidazei (IMAO, precum iproniazid). De asemenea nu este indicat sa luati acest medicament daca ati luat medicamentele respective in ultimele 14 zile.
Este deosebit de important sa informati medicul sau farmacistul daca luati:
- alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) inclusiv acid acetilsalicilic in doza mare si inhibitori selectivi COX-2.
- medicamente pentru tratamentul aritmiei cardiace (glicozide cardiace, de exemplu digoxina)
- medicament pentru tratamentul epilepsiei (de exemplu fenitoina)
- glucocorticoizi, utilizati pentru numeroase afectiuni precum durere, umflare, alergie, astm bronsic, reumatism si probleme ale pielii.
- heparina injectabila
- unele medicamente pentru tratamentul depresiei (de exemplu litiu, inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS), inhibitori A ai monoamixooxidazei (IMAO)),
- medicamente pentru supresia temporara a sistemului imunitar, de exemplu metotrexat (pentru artrita, psoriazis si anumite tipuri de cancer), ciclosporina sau tacrolimus (administrate dupa chirurgie de transplant)
- medicamente antidiabetice (sulfoniluree)
- medicamente utilizate pentru tratamentul infectiilor (de exemplu antibiotice chinolonice, trimetoprim)
- medicamente care sa va permita sa eliminati apa (diuretice, de ex. diuretice care economisesc potasiul)
- medicamente pentru guta (de exemplu probenecid si sulfinpirazone)
- orice medicament impotriva migrenei (inclusiv medicamente derivate ale alcaloizilor de ergot)
- medicamente pentru tratamentul HIV/SIDA (zidovudina)
- preparate care contin Ginkgo biloba
Dupa administrare, pseudoefedrina poate cauza o crestere brusca a tensiunii arteriale in apropierea interventiei chirurgicale. Intrerupeti tratamentul cu Olytabs cu o perioada de cateva zile inaintea interventiei chirurgicale si informati anestezistul.
Olytabs impreuna cu alcool etilic
Trebuie sa evitati consumul de alcool etilic in timpul tratamentului.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Sarcina
Evitati sa utilizati acest medicament in primele 6 luni de sarcina, exceptand cazul cand medicul va recomanda altfel. Nu luati Olytabs in trimestrul trei de sarcina.
Alaptarea
Nu luati acest medicament daca alaptati deoarece ii poate dauna bebelusului.
Fertilitatea
Ibuprofen face parte dintr-un grup de medicamente (AINS) care poate afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la intreruperea administrarii medicamentului.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Olytabs poate cauza ameteli, halucinatii, dureri de cap neobisnuite si tulburari de vedere sau de auz si, prin urmare, va poate afecta temporar capacitatea de a conduce vehicule si a utiliza utilaje. Daca manifestati oricare din aceste simptome, trebuie sa evitati sa conduceti vehicule sau sa folositi utilaje.

3. Cum sa luati Olytabs
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Durata utilizarii
Acest medicament este recomandat exclusiv pentru utilizare pe termen scurt. Trebuie sa luati cea mai mica doza, pentru cea mai scurta durata, pentru a va calma simptomele.
Adresati-va unui medic daca simptomele se agraveaza sau daca acest medicament trebuie administrat mai mult de 4 zile (la adulti), respectiv 3 zile (la adolescenti).
Doza
Doza recomandata stabilita pentru adulti si adolescenti cu varsta de 15 ani si peste este de: 1 comprimat o data la 6 ore, daca este necesar. In cazul simptomelor mai severe, luati 2 comprimate o data la 6 ore, daca este necesar.
Nu depasiti doza zilnica maxima de 6 comprimate pe zi (echivalentul a 1200 mg ibuprofen si 180 mg clorhidrat de pseudoefedrina).
Mod de administrare
Comprimatele se administreaza pe cale orala. Acestea se vor inghiti intregi si fara sa fie mestecate, cu un pahar mare de apa, preferabil in timpul mesei.
Utilizarea la copii si adolescenti
Olytabs nu se va administra copiilor si adolescentilor cu varsta sub 15 ani.
Daca luati mai mult Olytabs decat trebuie
Intrerupeti tratamentul si adresati-va imediat medicului, chiar daca va simtiti bine.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Intrerupeti administrarea Olytabs si adresati-va imediat medicul daca prezentati:
- semne de hemoragie intestinala precum: materii fecale de culoare rosu aprins (scaune), scaune de culoare negru lucios, varsaturi cu sange sau particule inchise la culoare asemanatoare cu boabele de cafea
- semne de reactie alergica grava precum: eruptii severe pe piele, exfoliere, cruste sau basici pe piele, umflarea fetei, respiratie suieratoare inexplicabila, dificultate in respiratie, aparitia cu usurinta a vanatailor
Informati medicul daca prezentati oricare dintre urmatoarele reactii adverse, daca se agraveaza sau observati reactii care nu au fost mentionate.
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane)
- indigestie, disconfort abdominal sau durere, greata, varsaturi, flatulenta, diaree, constipatie, sangerare gastrointestinala minora care, rareori, conduce la anemie
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de persoane)
- reactii de hipersensibilitate incluzand urticarie, mancarime si crize de astm bronsic (insotite de scaderea abrupta a tensiunii arteriale)
- tulburari ale sistemului nervos central precum durere de cap, ameteala, tulburari de somn, agitatie, iritabilitate sau stare de oboseala
- tulburari de vedere
- ulcer gastric sau intestinal, uneori insotit de hemoragie si perforare, gastrita, inflamarea mucoasei din gura cu ulceratie (stomatita ulcerativa), agravarea colitei si a bolii Crohn
- diferite eruptii pe piele
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 de persoane)
- tinitus (tiuit in urechi)
- insomnie, nervozitate, anxietate, neliniste, tremur, halucinatii
- agravarea astmului bronsic sau reactie de hipersensibilitate cu dificultate in respiratie
- leziuni ale tesutului renal (necroza papilara), concentratii crescute de acid uric in sange
Foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 de persoane)
- agravarea inflamatiilor infectioase (de exemplu fasceita necrozanta), meningita aseptica (rigiditatea gatului, durere de cap, greata, varsaturi, febra sau dezorientare) la pacienti cu boli autoimune preexistente (lupus eritematos sistemic (LES), boala mixta de tesut conjunctiv)
- probleme in productia celulelor sanguine (anemie, leucopenie, trombocitopenie, pancitopenie, aganulocitoza) care ar putea cauza invinetirea mai usoara sau cresterea predispozitiei la infectii
- reactii alergice severe
- reactii psihotice si depresie
- tensiune arteriala mare, palpitatii, insuficienta cardiaca, infarct miocardic
- inflamarea esofagului (esofagita) si a pancreasului (pancreatita), stricturi intestinale de tip diafragmatic.
- disfunctie hepatica, leziuni hepatice, in special in tratamentul pe termen lung, insuficienta hepatica, inflamare acuta a ficatului (hepatita)
- reactii severe la nivelul pielii, inclusiv eruptie insotita de roseata si basici (de ex. sindrom Stevens-Johnson, necroliza epidermica toxica/sindrom Lyell), caderea parului (alopecie), infectii severe ale pielii si complicatii la nivelul tesutului moale intr-o infectie cu varsat de vant (varicela)
- cresterea creatininei serice, edeme (in special la pacientii cu tensiune arteriala mare sau insuficienta renala), sindrom nefrotic, nefrita interstitiala, insuficienta renala acuta.
Cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile)
- comportament neobisnuit
- accident vascular cerebral, convulsii, durere de cap
- palpitatii, batai rapide ale inimii, durere in piept, batai neregulate ale inimii
- tensiune arteriala mare
- gura uscata, sete, greata, varsaturi
- eruptie, urticarie, mancarime, transpiratie excesiva
- dificultate la urinat
Medicamentele precum Olytabs se pot asocia cu un risc usor crescut de atac de cord („infarct miocardic") sau accident vascular cerebral.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a
Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/.
Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Olytabs
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie sau blister dupa (EXP). Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A nu se pastra la temperaturi peste 30şC.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Olytabs
Substantele active sunt ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina.
Fiecare comprimat filmat contine ibuprofen 200 mg si clorhidrat de pseudoefedrina 30 mg. Celelalte componente sunt:
Nucleul comprimatului: dioxid de siliciu coloidal anhidru, celuloza microcristalina, hidrogen fosfat de calciu anhidru, croscarmeloza sodica, amidon de porumb (in granule de ibuprofen), celuloza microcristalina (in granule de ibuprofen), stearat de magneziu.
Filmul comprimatului: hipromeloza, macrogol 400, talc, dioxid de titan (E 171), oxid galben de fer (E 172)
Cum arata Olytabs si continutul ambalajului
Olytabs este comercializat sub forma de comprimate filmate rotunde, de culoare galbena.
Marimile de ambalaj: 10, 12, 20 sau 24 comprimate filmate.
Pentru orice informatii despre acest medicament, va rugam sa contactati reprezentantul local al detinatorului autorizatiei de punere pe piata:
Johnson & Johnson SRL Romania, Str., Tipografilor, 11-15, Cladirea S-Park,
Corp A2 Et 5, sector 1, 013714, Bucuresti Romania
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub urmatoarele denumiri comerciale:
Romania: Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate
Acest prospect a fost revizuit in ianuarie 2016.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Reacții adverse
Poate face febra si indigestie6de la imunice? ...
Administrare colief
Buna ziua.Bebelusul meu are 6 saptamani si au inceput colicile foarte puternic.Nu are febra sau alte ...
Toxoplasmoza si toxocara
Buna ziua. Ma numesc Ioana,am 65 ani, si mi au iesit toxocara si toxoptoxoplasma prezente.Toxoplasm ...
↳ Buna ziua! Adresati-va medicului de familie pentru ca veti avea nevoie de reteta pentru orice tratament. Este posibil sa vi se recomande albendazol p ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Tuse
Buna ziua,am o fetiță de 2 ani și 7 luni..de o săptămână ne confrunt&# ...
↳ Buna ziua! Daca mai face febra incepeti sa-i dati Panadol sirop (in doza ce depinde de greutatea fetitei, o gasiti in prospect intr-un tabel clar), d ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Dureri abdominale coroborate cu febra 38
Buna ziua, de cateva zile am dureri abdominale (crampe) sporadice, pe care le-am pus pe marginea r ...
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII (IBUPROFENUM+PSEUDOEFEDRINUM)?
Alte medicamnete care au COMBINATII (IBUPROFENUM+PSEUDOEFEDRINUM):
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- Advil Raceala si Gripa
- Advil Sinus si Raceala 200 mg/30 mg capsule moi
- TEDOLFEN 200 mg/30 mg comprimate filmate
- MUCOGRIP 200 mg/30 mg comprimate filmate

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...