Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » PARAREMIN comprimate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - PARAREMIN comprimate

Prospect - PARAREMIN comprimate


NU comercializăm PARAREMIN comprimate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: PARAREMIN comprimate    DCI: COMBINATII


  Produs complementar recomandat


21.95lei
Vezi detalii

Pararemin contine substantele active (care sunt responsabile de actiunea medicamentului): paracetamol, propifenazona, cu proprietati analgezice si antipiretice, si cafeina, in cantitate redusa, cu rol de potentare a proprietatilor terapeutice ale medicamentului.
PARAREMIN comprimate
Paracetamol/Propifenazona/Cafeina

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament, deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Utilizati intotdeauna acest medicament conform indicatiilor din acest prospect sau indicatiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau recomandari.
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4. Daca dupa 3 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Pararemin si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Pararemin
3. Cum sa utilizati Pararemin
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Pararemin
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Pararemin si pentru ce se utilizeaza
Pararemin contine substantele active (care sunt responsabile de actiunea medicamentului): paracetamol, propifenazona, cu proprietati analgezice si antipiretice, si cafeina, in cantitate redusa, cu rol de potentare a proprietatilor terapeutice ale medicamentului. Pararemin este utilizat de catre adulti, adolescenti si copii cu varsta mai mare de 12 ani pentru:
- tratamentul simptomatic al durerilor usoare si medii cu diferite localizari, precum dureri de cap, de dinti, in caz de menstruatie dureroasa, durere reumatica.
- tratamentul durerii si febrei asociate cu raceala si gripa.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Pararemin
Nu utilizati Pararemin:
- daca sunteti alergic la paracetamol, propifenazona, alte pirazolone sau pirazolidindione, cafeina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).
- sunteti alergic (hipersensibil) la alte AINS, acid acetilsalicilic (inclusiv daca ati suferit o criza de astm bronsic, sau modificari la nivelul tegumentului, cu zone umflate, inrosite si mancarimi precum si daca prezentati scurgeri de materii fluide de consistenta apoasa din nas insotite de stranut, mancarime sau nas infundat),
- aveti ulcer gastro-duodenal activ,
- aveti insuficienta hepatica sau renala severa,
- ati fost diagnosticat cu deficit de glucozo-6 fosfat dehidrogenaza,
- aveti insuficienta cardiaca severa,
- sunteti in ultimul trimestru de sarcina (dupa luna a VI-a) sau in perioada de alaptare,
- aveti varsta mai mica de 12 ani.
Atentionari si precautii
Trebuie sa manifestati o deosebita atentie (prin scaderea dozelor si/sau marirea intervalului de timp dintre administrari) in urmatoarele cazuri:
- daca consumati frecvent alcool si sunteti cunoscut cu afectiuni ale ficatului, inclusiv hepatita virala, datorita riscului crescut de toxicitate asupra ficatului. Va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra pentru verificarea functiilor ficatului daca urmati un tratament de lunga durata si cu doze mari de Pararemin si prezentati leziuni ale ficatului.
- daca ati fost diagnosticat cu sindrom Gilbert (ingalbenirea tranzitorie a pielii si coloratia galbena la nivelul ochilor, secundar deficitului unei enzime din ficat responsabile de detoxifierea bilirubinei- produsul rezultat
din moartea globulelor rosii).
- daca sunteti cunoscut cu tulburari de formare a celulelor sanguine.
Trebuie sa evitati administrarea concomitenta a altor medicamente ce contin paracetamol, pentru a impiedica introducerea in organism a unei cantitati excesive de paracetamol.
Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari si in cazul tratamentului de lunga durata. Nu depasiti doza si durata recomandate pentru tratament.
Va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra daca sunteti cunoscut cu afectiuni digestive (precum ulcer, colita ulceroasa, boala Crohn) sau afectiuni ale sangelui (tulburari de coagulare a sangelui) inainte de a folosi Pararemin. Daca prezentati o sangerare la nivel gastro-intestinal, intrerupeti imediat tratamentul si mergeti la camera de garda a celui mai apropiat spital. Daca aveti probleme cardiace sau ati suferit un accident vascular cerebral precum si daca considerati ca ati putea fi in situatie de risc din cauza acestor afectiuni (de exemplu, daca aveti hipertensiune arteriala, sunteti diagnosticat cu insuficienta cardiaca congestiva usoara pana la moderata), trebuie sa discutati despre
tratament cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul. Daca sunteti diagnosticat cu astm bronsic asociat cu rinita cronica (scurgeri de materii fluide de consistenta apoasa din nas insotite de stranut, mancarime sau nas infundat), sinuzita (durerea si presiunea la nivelul fetei insotita de senzatia de nas infundat sau plin cu secretii) sau polipoza nazala (respiratie pe gura, senzatie de nas infundat, scurgeri de materii fluide din nas, reducerea mirosului), adresati-va medicului dumneavoastra inainte de a lua Pararemin, deoarece acest medicament va poate declansa o criza de astm bronsic, mai ales daca sunteti alergic la acid acetilsalicilic sau la alte antiinflamatoare nesteroidiene (vezi pct. ,,Nu utilizati
Pararemin").
Pararemin impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati, ati utilizat recent sau s-ar putea sa utilizati orice alte medicamente.
In situatia utilizarii Pararemin, trebuie sa acordati o deosebita atentie interactiunilor substantelor raspunzatoare de actiunea sa terapeutica, respectiv a paracetamolului, propifenazonei si cafeinei cu alte medicamente administrate concomitent, astfel:
Paracetamol
Nu asociati Pararemin cu alte medicamente care contin paracetamol.
Medicamentele antiacide (care scad aciditatea la nivelul stomacului si calmeaza durerile de stomac), sau colestiramina (o rasina fixatoare de acizi biliari utilizata pentru a trata valorile mari ale colesterolului din sange), scad absorbtia paracetamolului. De aceea, utilizati Pararemin la interval de 2 ore inainte sau dupa antiacide sau colestiramina.
Se va evita consumul de bauturi alcoolice in timpul tratamentului prelungit, cu doze mari de paracetamol, deoarece consumul cronic de alcool etilic creste riscul afectarii ficatului.
Se va evita administrarea Pararemin concomitent cu medicamente antiepileptice (medicamente capabile sa suprime sau sa diminueze specific crizele de epilepsie, printre care carbamazepina, barbituricele, fenitoina), rifampicina sau izoniazida (utilizate in tratamentul tuberculozei), ritonavir (medicament utilizat in tratamentul infectiei cu virusul imunodeficientei umane). In aceasta situatie, dozele de paracetamol care
altfel sunt sigure, pot determina exacerbarea toxicitatii hepatice.
Adresati-va medicului dumneavoastra inainte de a incepe tratamentul cu Pararemin daca urmati tratament cu:
- Sulfinpirazona (utilizata in tratamentul gutei); creste toxicitatea paracetamolului la administrarea concomitenta.
- Busulfan (un medicament folosit in terapia cancerului), deoarece paracetamolul scade eliminarea si creste efectul toxic al busulfanului asupra organismului.
Administrarea concomitenta pe termen lung de paracetamol si AINS (in principal acid acetilsalicilic) in doze mari creste riscul de afectare a rinichilor. Administrati Pararemin impreuna cu salicilati pentru o perioada scurta de timp. In cazul administrarii pe perioade indelungate concomitente de anticoagulante cumarinice sau de tip indandionic (utilizate ca sa vi se subtieze sangele) cu paracetamol, a fost raportata o crestere a efectului
anticoagulant, cu manifestari hemoragice. In aceasta situatie, adresati-va medicului dumneavoastra pentru a verifica coagularea sangelui.Vi se va recolta sange pentru determinarea valorii INR-ului (o analiza hematologica prin care se exploreaza capacitatea de coagulare a sangelui). Nu utilizati doze mari de Pararemin daca sunteti in tratament cu insulina, deoarece paracetamolul in doze mari contracareaza efectul insulinei. Verificati periodic nivelul glucozei in sange si mergeti la medicul dumneavoastra daca apar modificari ale glicemiei in timpul tratamentului concomitent cu insulina si paracetamol.
Utilizati cea mai mica doza de Pararemin necesara controlarii simptomelor, daca utilizati concomitent metoclopramid sau domperidona (medicamente utilizate pentru ameliorarea simptomelor de greata si varsaturi), deoarece aceasta asociere creste absorbtia paracetamolului. Daca urmeaza sa faceti anumite investigatii de laborator, spuneti medicului ca luati Pararemin. Cafeina
Adresati-va medicului dumneavoastra inainte de a incepe tratamentul cu Pararemin daca urmati tratament cu:
- anticonceptionale orale (medicamente care impiedica aparitia sarcinii), antibiotice (medicamente utilizate impotriva infectiilor cauzate de bacterii, precum ciprofloxacina, enoxacina, norfloxacina, ofloxacina si eritromicina) sau antiaritmicele (medicamente folosite in tulburarile de ritm ale inimii, precum mexiletina), deoarece acestea reduc eliminarea cafeinei si-i cresc efectul toxic in organism.
Evitati asocierea Pararemin impreuna cu:
- barbiturice (medicamente care produc un somn asemanator celui fiziologic, deoarece cafeina poate diminua efectul lor hipnotic);
- betablocante (utilizate in tratamentul hipertensiunii arteriale, deoarece isi reduc reciproc eficacitatea terapeutica;
- litiu (utilizat in tratamentul depresiilor, deoarece cafeina creste eliminarea litiului).
Propifenazona
Evitati asocierea Pararemin impreuna cu:
- alte AINS inhibitoare ale ciclooxigenazei, datorita riscului de afectare gastro-intestinala.
Tratamentul prelungit cu propifenazona creste riscul hemoragic al anticoagulantelor cumarinice (utilizate ca sa vi se subtieze sangele). In aceasta situatie, adresati-va medicului dumneavoastra pentru a verifica coagularea sangelui.
Pararemin impreuna cu alimente, bauturi si alcool
Evitati consumul de bauturi alcoolice in cursul tratamentului prelungit cu doze mari de Pararemin.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresativa medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. In primele doua trimestre de sarcina luati Pararemin numai daca medicul dumneavoatra va recomanda acest lucru.
Nu luati Pararemin daca sunteti in ultimul trimestru de sarcina sau daca alaptati.
Daca urmati tratament pentru infertilitate, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra pentru a stabili oportunitatea administrarii Pararemin.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Pararemin nu va influneteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

3. Cum sa utilizati Pararemin
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Doze
Adulti (inclusiv varstnici), adolescenti si copii cu varsta peste 16 ani:
Doza recomandata este de 1-2 comprimate Pararemin odata. La nevoie, doza se poate repeta de 3 ori in 24 de ore.
Doza maxima zilnica este de 6 comprimate.
Copii cu varsta cuprinsa intre 12 – 16 ani:
Doza recomandata este de 1 comprimat Pararemin odata.
La nevoie, doza se poate repeta de 3 ori in 24 de ore.
Copii cu varsta sub 12 ani:
Acest medicament nu este indicat la copii cu varsta sub 12 ani.
Mod de administrare
Pararemin se administreaza pe cale orala.
Comprimatul se administreaza cu o cantitate suficienta de lichid (aproximativ 200 ml la adult, daca este posibil). Administrarea regulata a dozelor permite evitarea oscilatiilor durerii sau febrei. Nu depasiti dozele recomandate.
Adresati-va medicului dumneavoastra daca dupa 3 zile simptomele nu se amelioreaza.
Daca utilizati mai mult Pararemin decat trebuie Daca din greseala ati luat mai multe comprimate sau prezentati greata, varsaturi, lipsa apetitului, senzatie de disconfort, dureri gastrice, hipertensiune arteriala, somnolenta, convulsii, agitatie, tremor, percepere
anormala a unor zgomote (sunete) in ureche, batai anormale ale inimii, adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau mergeti la camera de garda a celui mai apropiat spital.
Luati acest prospect sau blisterul/cutia cu comprimatele care v-au ramas cu dumneavoastra, pentru ca medicul sa stie ce ati luat.
Daca uitati sa utilizati Pararemin
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Reactiile adverse care pot aparea la administrarea medicamentului sunt clasificate in functie de frecventa, definita utilizand urmatoarea conventie:
Foarte frecvente: care afecteaza mai mult de 1 pacient din 10
Frecvente: afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 100
Mai putin frecvente: afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 1000
Rare: afecteaza 1 pana la 10 utilizatori din 10000
Foarte rare: afecteaza mai putin de 1 utilizator din 10000
Cu frecventa necunoscuta : frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile
Rare - scaderea numarului de trombocite din sange (celule mici din sange care participa la coagulare si sunt implicate in formare de cheaguri de sange),
- scaderea numarului de leucocite din sange (globulele albe din sange care apara organismul de infectii);
- stare infectioasa grava provocata de reducerea considerabila a globulelor albe;
- scaderea tuturor celulelor din sange (globule rosii, albe, trombocite).
- eruptie tranzitorie pe piele (inrosirea pielii, zone umflate, inrosite si mancarimi ale pielii).
Foarte rare - reactie anafilactica, soc anafilactic (lipsa de aer, paloare, transpiratii, mancarimi de piele, scadere a tensiunii arteriale);
- angioedem (umflare a fetei, lipsa de aer);
- dificultate in respiratie;
- insuficienta cardiaca (incapacitatea inimii de propulsare a sangelui);
- astm;
- hipertensiune arteriala;
- batai anormale ale inimii, neliniste, tremor;
- retentie de lichid in tesuturi.
Cu frecventa necunoscuta
- atac de cord;
- atac cerebral.
Daca observati aparitia oricarei reactii adverse de mai sus, intrerupeti utilizarea medicamentului si solicitati
urgent asistenta medicala.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile
adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Pararemin
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie dupa EXP.
Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Nu necesita conditii speciale de pastrare.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Pararemin
Substantele active sunt paracetamolul, propifenazona si cafeina. Fiecare comprimat contine paracetamol 250 mg, propifenazona 150 mg si cafeina 50 mg.
Celelalte componente sunt: amidon pregelatinizat (integral), amidon pregelatinizat (partial), polivinilpirolidona, croscarmeloza sodica, acid stearic, izomalt, talc, dioxid de siliciu coloidal anhidru. Cum arata Pararemin si continutul ambalajului
Pararemin se prezinta sub forma de comprimate neacoperite, de culoare alba pana la aproape alba, de forma rotunda, plate, cu diamentrul de aproximativ 12 mm, cu inaltime de aproximativ 4,6 mm.
Ambalaj:
Cutie cu 1 blister PVC transparent / Al a cate 10 comprimate.
Cutie cu 2 blistere PVC transparent/ Al a cate 10 comprimate.
Cutie cu 3 blistere PVC transparent/ Al a cate 10 comprimate.
Cutie cu 100 blistere PVC transparent/ Al a cate 10 comprimate (numai pentru spitale).
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantul
POLISANO PHARMACEUTICALS S.R.L. Sos. Alba Iulia nr. 156, 550052, Sibiu, Romania. Acest prospect a fost revizuit in Aprilie 2015.



Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Pastile de răceală dacă am avut ulcer duodenal
Recent am răcit, am intrebarea dacă am avut ulcer duodenal, cu o continua formă de gastrită pentru c ...
↳ Buna ziua! Optati pentru variante continand paracetamol (Fervex, Coldrex), si in ultimul rand pentru ibuprofen! ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce doza si cat timp pentru a-i forma o imunitate
Buna ziua cit timp un copil de 9 luni poate lua multi vitamin minerale sirop 237ml secom pentru a-l ...
↳ Buna ziua! Vitaminaele si mineralele ajuta organismul sa raspunda mai bine la boli, insa imunitatea se creeaza luand contact cu diversi microbi si de ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Imunorezistan junior este bun și pentru un copil de 1an și 7luni?
Bună ziua! Am o fetita de 1an și 7 luni si a răcit. Întrebarea mea este dacă imu ...
↳ Buna ziua! Imunorezistan este indicat in simptomele de raceala si gripa. La 1 an se administreaza cate 3 ml de 2 ori pe zi, si intr-adevar in prima z ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ref: vaccinul de imunizare gripe sezoniere produs de Inst. cantacuzino
Buna ziua, Aveti in stoc produsul vaccin de imunizare impotriva gripelor sezoniere si pretul unue ...
↳ Buna ziua! Nu comercializam vaccinuri. Vaccinul pentru gripa sezoniera se gaseste in majoritatea farmaciilor acum (22 09 2021). ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
pot lua fervex răceală și gripă dacă alaptez? fetița are 1 anisor
pot lua fervex răceală și gripă pliculete dacă alaptez? fetița are 1 anisor ...
↳ Buna ziua! NU luati Fervex daca alaptati deoarece poate produce somnolenta si alte efecte nedorite la sugar! Puteti lua paracetamol simplu, fara sa ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Raceala si gripa
Buna ziua,pot sa iau Gripovitt daca iau cetebe si alpha d3 ...
ibusinus vs alcool
sunt racit ma doare gatul si am nasul infundat. Am luat o tarie ptr. gat si acum sotia a cumparat ib ...
↳ Buna ziua! In conditiile unui consum moderat asocierea se poate, face, riscand insa aparitia unor arsuri gastrice (prin insumarea efectelor alcoolulu ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
pot administra frectia Hapciu unui copil de 2 ani si 3 luni?
pot administra frectia Hapciu unui copil de 2 ani si 3 luni? baietelul meu are febra mare, si nu e ...
↳ Buna ziua! Aeasta fretie nu este indicata la copiii sub 3 ani! Faceti-i doar impachetarile cu apa rece, in asociere cu antitermice adminsitrate intra ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII?
Alte medicamnete care au COMBINATII:
- SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
- Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
- Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
- Nefrosol fara potasiu solutie pentru hemofiltrare
- GluaMet 50 mg/850 mg comprimate filmate
- Dyvixarez 0,5 mg/0,4 m
- Dutazen 0,5 mg/0,4 mg
- DUSTIN DUO 0,5 mg/0,4 mg
- Ducressa 1 mg/ml + 5 mg/ml
- Doreta EP 75 mg/650 mg
- Caffetin Cold Plus comprimate filmate
- Aprexevo
- Analgex 400 mg/325 mg comprimate filmate
- Twinpros 0,5 mg/0,4 mg capsule
- TANTUMGRIP cu gust de portocala 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie si miere 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- Solutie Hartmann solutie perfuzabila
- Solutie contra aftelor bucale
- SOLUTIE AURICULARA CU CLORAMFENICOL SI FLUOCINOLON
- SmofKabiven extra Nitrogen emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Central fara electroliti emulsie perfuzabila
- SIROP PATLAGINA
- Prothromplex TOTAL 600 UI
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- NuTRIflex Omega Peri novo
- Nutriflex Lipid Plus emulsie perfuzabila
- Coldrex Sinus Extra
- Advil Raceala si Gripa
- Addaven
- Zovirax Duo 50 mg
- Zifex complex ovule
- Zetovar 10 mf
- Zenadea 2mg
- Volulyte
- Vizimaco
- Vizilatan Duo
- Viacorlix
- Vi-Sol Calcium sirop
- Veyann
- Vertigix
- Valtricom
- TWICOR 10
- Torvazin Plus
- Tilamcar
- Telhycar
- Telassmo
- Synocam
- Synaze
- Suvezen
- SifiOpt
- Septolete D pastille
- Septolete pastile
- Prestarium ARG Plus
- Prestarium
- Preamlessa
- Plenvu
- PERIOLIMEL N4E
- Parvaxor
- OXIMED
- Nasic 1 mg/ml
- GNAK 50 mg
- Fervex raceala si gripa
- Essentiale MAX 600 mg capsule
- Dipperam 5 mg/80
- DICARBOCALM N
- Desorelle Zilnic 150 micrograme/30 micrograme
- Co-Roswera 5 mg/10 mg
- Clensia Pulbere pentru solutie orala
- Cebangin mentol 5 mg/1 mg
- Cebangin lamaie 5 mg/1 mg
- Biphozyl solutie pentru hemodializa/hemofiltrare
- Azalonum 20 mg
- Arbalior 25 mg
- Airbufo Forspiro 160 micrograme
- Addamel Novum
- OTIS-T
- OTIRELAX 45,5mg/11,4 mg/ml
- ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore
- OCTENISEPT
- NORTIVANCOMBI 10 mg/160 mg
- NORPLEXAM 10 mg/2,5 mg/10 mg
- NORIPLEX 10 mg/2,5 mg
- NEIRAXIN
- NEFROSOL cu 2 mmol/l potasiu
- N-CALMANT III
- N – ANTIGRIPAL
- MYDRANE
- MULTIBIC POTASSIUM-FREE
- MOVIPREP
- MODAFEN HOT DRINK 650 mg/10mg
- Microlax
- METEOSPASMYL 60 mg/300mg
- MARYNARKA 0,075 mg/0,020 mg
- Lipofundin MCT/LCT 200 mg/ml
- Lipocomb Calciu 10 mg/10 mg
- Lekadol
- Kivizidiale 40 de micrograme/ml + 5 mg/ml
- Kandoset

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...