Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » ROMLA 25 mg/25 mg/g crema

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - ROMLA 25 mg/25 mg/g crema

Prospect - ROMLA 25 mg/25 mg/g crema


NU comercializăm ROMLA 25 mg/25 mg/g crema!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: ROMLA 25 mg/25 mg/g crema    DCI: COMBINATII (LIDOCAINUM+PRILOCAINUM)


  Produs complementar recomandat
ROMLA contine doua substante active numite lidocaina si prilocaina. Aceste substante apartin unui grup de medicamente denumite anestezice locale.
ROMLA 25 mg/25 mg/g crema
Lidocaina + Prilocaina

Cititi cu atentie acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Intotdeauna folositi acest medicament exact cum va este descris in acest prospect sau cum v-a indicat medicul sau farmacistul.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau recomandari.
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4 .Daca nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Ce gasiti in acest prospect
1. Ce este ROMLA si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati ROMLA
3. Cum sa utilizati ROMLA
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza ROMLA
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este ROMLA si pentru ce se utilizeaza
ROMLA contine doua substante active numite lidocaina si prilocaina. Aceste substante apartin unui grup de medicamente denumite anestezice locale.
ROMLA determina amortirea suprafetei pielii pentru o scurta perioada de timp. Se aplica pe piele inainte de anumite proceduri medicale. Aceasta ajuta la blocarea durerii la nivelul pielii, cu toate acestea, puteti inca sa mai aveti senzatie de presiune si sensibilitate.

Adulti, adolescenti si copii
Se poate utiliza pentru a amorti pielea inainte de:
Insertia unui ac (de exemplu, daca faceti o injectie sau o analiza de sange).
Operatii minore la nivelul pielii.
Adulti si adolescenti
De asemenea, se poate utiliza pentru:
A amorti organele genitale inainte de:
A face o injectie
Proceduri medicale asa cum sunt cele de indepartare a verucilor
Un medic sau o asistenta trebuie sa supravegheze utilizarea ROMLA la nivelul organelor genitale. Adulti De asemenea, se poate utiliza pentru a amorti pielea inainte de:
Curatarea sau indepartarea pielii afectate la nivelul ulcerelor membrelor inferioare

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati ROMLA
Nu utilizati ROMLA:
- daca sunteti alergic la lidocaina sau prilocaina, alte anestezice locale similare sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).
Atentionari si precautii
Inainte sa utilizati ROMLA, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului
- daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra aveti o boala genetica rara care afecteaza sangele denumita „deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenaza”.
- daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra aveti o problema cu concentratia unui pigment din sange, denumita ‘methemoglobinemie’.
- Nu utilizati ROMLA pe zonele de piele cu eruptii, taieturi, zgarieturi sau alte rani deschise, cu
exceptia ulcerelor de la nivelul picioarelor. Daca oricare dintre aceste probleme sunt prezente, discutati cu
medicul dumneavoastra sau farmacistul inainte sa utilizati crema.
- daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra aveti o boala de piele pruriginoasa (cu mancarime) denumita ‘dermatita atopica’, poate fi suficient un timp mai scurt de aplicare. Duratele de aplicare mai lungi de 30 de minute pot determina o crestere a incidentei reactiilor locale ale pielii (vezi si pct. 4 „Reactii adverse posibile”).
- daca luati anumite medicamente pentru tulburarile de ritm ale inimii (antiaritmice din clasa III, asa cum este amiodarona). In acest caz, medicul va va monitoriza functia inimii.
Datorita absorbtiei potential crescute pe pielea proaspat rasa, este important sa respectati doza recomandata, suprafata si timpul de aplicare.
Evitati contactul ROMLA cu ochii, deoarece poate produce iritatie. Daca ROMLA ajunge in mod accidental in ochi, trebuie imediat sa clatiti bine cu apa calduta sau solutie salina (clorura de sodiu). Fiti atent sa evitati contactul ochilor cu orice altceva pana la revenirea senzatiilor.
ROMLA nu trebuie aplicat in caz de afectare a timpanului.
Cand utilizati inainte de vaccinari cu vaccinuri vii (de exemplu vaccin antituberculos), trebuie sa reveniti la medicul dumneavoastra sau asistenta medicala dupa perioada de timp necesara pentru urmarirea rezultatului vaccinarii.
Copii si adolescenti
La nou-nascuti/copii cu varsta mai mica de 3 luni se observa frecvent, intr -un interval de pana la 12 ore dupa aplicarea ROMLA o crestere tranzitorie, nerelevanta clinic a concentratiilor unui pigment din sange, tulburare denumita „methemoglobinemie“.
Eficacitatea ROMLA in momentul recoltarii de sange de la nivelul calcaiului la nou-nascuti si de a furniza analgezie adecvata pentru circumcizie nu a putut fi confirmata in studiile clinice. La copii (cu varsta sub 12 ani), ROMLA nu trebuie aplicat pe mucoasa genitala (de exemplu in vagin) deoarece nu exista suficiente date privind absorbtia substantelor active. ROMLA nu trebuie utilizat la copii cu varsta mai mica de 12 luni care sunt tratati concomitent cu alte medicamente care afecteaza concentratiile pigmentului din sange „methemoglobina“ (de exemplu, sulfonamide, vezi si pct. 2, ROMLA impreuna cu alte medicamente).
ROMLA nu trebuie utilizat la nou-nascutii inainte de termen.
ROMLA impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente. Acestea includ medicamentele pe care le cumparati fara prescriptie medicala sau medicamentele din plante. Aceasta deoarece ROMLA poate afecta modul in care unele medicamente actioneaza, iar unele medicamente pot avea un efect asupra ROMLA.
In mod special, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra ati luat sau vi s-au administrat recent oricare dintre urmatoarele medicamente:
Medicamente utilizate pentru a trata infectiile, denumite „sulfonamide” si nitrofurantoina.
Medicamente utilizate pentru a trata epilepsia, denumite fenitoina si fenobarbital.
Alte anestezice locale.
Medicamente pentru tratamentul batailor neregulate ale inimii, ca amiodarona.
Cimetidina sau beta-blocante, care pot cauza o crestere a concentratiilor sangvine de lidocaina. Aceasta interactiune nu are nicio relevanta clinica in cazul tratamentului pe termen scurt cu ROMLA in doza recomandata.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Este putin probabil ca utilizarea ocazionala a ROMLA in timpul sarcinii sa aiba efecte adverse asupra fatului.
Substantele active din ROMLA (lidocaina si prilocaina) sunt excretate in laptele matern. Totusi, cantitatea este atat de mica incat, in general, nu exista niciun risc pentru copil.
Studiile efectuate la animale au aratat ca fertilitatea masculilor si femelelor nu este afectata..
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
ROMLA nu influenteaza sau are o influenta neglijabila asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje atunci cand este utilizat in doza recomandata.
ROMLA contine hidroxistearat de macrogol-glicerol 40.
Acesta poate cauza reactii pe piele.

3. Cum sa utilizati ROMLA
Utilizati intotdeauna ROMLA exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala. Discutati cu medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala daca nu sunteti sigur.
Utilizarea ROMLA
Unde sa aplicati crema, cat de mult sa utilizati si cat de mult sa o lasati va depinde de motivul pentru care este necesara.
Medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala vor aplica crema sau va vor arata cum sa o aplicati dumneavoastra.
Cand ROMLA se administreaza la nivelul organelor genitale, un medic sau o asistenta medicala trebuie sa ii supravegheze utilizarea.
Nu utilizati ROMLA pe urmatoarele zone:
Taieturi, zgarieturi sau rani, cu exceptia ulcerelor de la nivelul picioarelor.
In zonele de piele cu eruptie sau eczema.
In ochi sau in apropierea ochilor.
In interiorul nasului, urechii sau gurii.
Intra-rectal (in anus).
Pe organele genitale ale copiilor.
Persoanele care aplica frecvent sau indeparteaza crema trebuie sa se asigure ca evita orice contact pentru a preveni dezvoltarea hipersensibilitatii.
Membrana protectoare a tubului este perforata prin aplicarea capacului.
Utilizarea pe piele inainte de efectuarea procedurilor minore (ca de exemplu montarea unui ac sau operatii minore la nivelul pielii):
Crema se aplica pe piele intr-un strat gros. Medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala va vor spune unde sa o aplicati.
Crema este apoi acoperita cu un pansament [folie de plastic]. Acesta este scos chiar inainte sa inceapa procedura. Daca dumneavoastra aplicati crema, verificati ca ati primit pansamentele de la medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala.
Doza obisnuita pentru adulti si adolescenti cu varsta mai mare de 12 ani este de 2 g (grame). Pentru adulti si adolescenti cu varsta mai mare de 12 ani, aplicati crema cu cel putin 60 de minute inainte de procedura (cu exceptia situatiei in care crema este utilizata la nivelul organelor genitale). Totusi, nu o aplicati cu mai mult de 5 ore inainte.
Pentru copii, cantitatea de ROMLA care se utilizeaza si durata utilizarii depinde de
varsta. Medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala va vor spune cat de mult sa utilizati si cand trebuie aplicata.
Atunci cand aplicati crema, este foarte important sa respectati intocmai instructiunile de mai jos:
1. Apasati tubul astfel incat crema sa fie in cantitate mai mare acolo unde este nevoie la nivelul pielii (de exemplu, acolo unde trebuie inserat acul). O banda de crema de aproximativ 3,5 cm dintr-un tub de 30 g este egal cu 1 g de crema. Jumatate dintr-un tub de 5 g reprezinta aproximativ 2 g de ROMLA.
2. Nu masati crema pe piele.
3. Decupati pansamentul „pe contur“.
4. Scoateti invelisul pansamentului. Apoi aplicati pansamentul cu atentie deasupra cremei. Nu intindeti crema sub pansament.
5. Inlaturati suportul de plastic. Neteziti marginile pansamentului cu atentie. Apoi lasati-l pe pozitie timp de cel putin 60 de minute.
6. Medicul dumneavoastra sau asistenta medicala vor scoate pansamentul si vor inlatura crema inainte de a efectua procedura medicala (de exemplu inainte de insertia unui ac).
Utilizarea pe suprafete mai mari de piele proaspat rasa inainte de efectuarea procedurilor din ambulator (asa cum ar fi tehnici de epilare):
Doza obisnuita este de 1 g de crema pentru fiecare suprafata de piele cu dimensiune de 10 cm˛ (10 centimetri patrati), aplicata timp de 1 pana la 5 ore sub un pansament. ROMLA nu trebuie utilizat pe o suprafata de piele proaspat rasa cu dimensiune mai mare de 600 cm˛ (600 centimetri patrati, de exemplu 30 cm pe 20 cm). Doza maxima este de 60 g.
Utilizarea pe piele inainte de efectuarea in spital a procedurilor (asa cum ar fi prelevarea grefei de piele) care necesita anestezia mai profunda a pielii:
ROMLA se poate utiliza in acest mod la adulti si adolescenti cu varsta mai mare de 12 ani. Doza obisnuita este de 1,5 g pana la 2 g de crema pentru fiecare suprafata de piele cu
dimensiune de 10 cm2 (10 centimetri patrati).
Crema se pune sub un pansament timp de 2 pana la 5 ore.
Utilizarea pe piele inainte de inlaturarea unor pete asemanatoare cu verucile si denumite
stiintific “molluscum” ROMLA se poate utiliza la copii si adolescenti cu o boala a pielii denumita “dermatita atopica”. Doza obisnuita depinde de varsta copilului si este utilizata pentru o perioada de 30 pana la 60 de minute (daca pacientul are dermatita atopica). Medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala va vor spune ce cantitate de crema sa utilizati.
Utilizarea pe pielea de la nivelul organelor genitale inainte de injectarea anestezicelor locale ROMLA se poate utiliza in acest mod la adulti si adolescenti cu varsta mai mare de 12 ani. Doza obisnuita este de 1 g de crema (1g pana la 2 g pentru pielea de la nivelul organelor genitale feminine) pentru fiecare suprafata de piele cu dimensiune de 10 cm2
(10 centimetri patrati). Crema se pune sub un pansament. Aceasta se mentine 15 minute la nivelul pielii organelor genitale masculine si 60 de minute la nivelul organelor genitale feminine. Utilizarea la nivelul organelor genitale inainte de efectuarea unor interventii cutanate minore (asa cum ar fi indepartarea verucilor)
ROMLA se poate utiliza in acest mod numai la adulti si adolescenti cu varsta mai mare de 12 ani. Doza obisnuita este de 5 g pana la 10 g de crema timp de 10 minute. Nu se utilizeaza pansament. Apoi procedura medicala trebuie sa inceapa imediat.
Utilizarea in cazul ulcerelor de la nivelul picioarelor inainte de curatarea sau indepartarea
zonelor de piele lezata Doza obisnuita este de 1g pana la 2 g de crema pentru fiecare suprafata de 10 cm2 pana la un total de 10 g. Crema se pune sub un pansament errmetic asa cum este o folie de plastic. Aceasta se lasa 30 pana la 60 de minute inainte ca ulcerul sa fie curatat. Inlaturati crema cu un tifon de bumbac si curatati imediat.
ROMLA se poate utiliza inainte de curatarea ulcerelor picioarelor pana la 15 ori in decurs de 1 – 2 luni. In cazul administrarii la nivelul ulcerelor picioarelor, tubul ROMLA este pentru o singura utilizare: tubul cu orice material rezidual trebuie aruncat de fiecare data dupa ce se trateaza un pacient.
Daca utilizati mai mult ROMLA decat trebuie
Daca utilizati mai mult ROMLA decat v-a zis medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala, discutati cu unul dintre acestia imediat, chiar daca nu aveti niciun simptom. Simptomele utilizarii a mai mult ROMLA sunt enumerate mai jos. Daca ROMLA se utilizeaza conform recomandarilor este putin probabil sa apara aceste simptome.
Stare de lesin sau ameteala.
Furnicaturi ale pielii in jurul gurii si amorteala limbii.
Gust anormal.
Vedere incetosata.
Sunete in urechi.
De asemenea, exista riscul de ‘methemoglobinemie acuta’ (o problema cu concentratiile
pigmentului din sange). Acest risc este mai probabil atunci cand anumite medicamente au fost luate in acelasi timp. In acest caz, pielea devine gri-albastruie datorita lipsei de oxigen. In cazurile grave de supradozaj, simptomele pot include convulsii, scaderea tensiunii arteriale, incetinirea respiratiei, oprirea respiratiei si afectarea batailor inimii. Aceste reactii adverse pot pune viata in pericol.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va
medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Daca oricare dintre urmatoarele reactii adverse va deranjeaza sau par sa nu dispara, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Spuneti medicului despre orice va face sa nu va simtiti bine in timp ce utilizati ROMLA.
O reactie usoara (paloare sau roseata pielii, tumefierea usoara, arsura sau mancarime initiala) poate aparea in zonele in care se utilizeaza ROMLA. Acestea sunt reactii normale la crema si anestezice si vor disparea in scurt timp fara sa fie nevoie de alte masuri. Daca manifestati orice efecte neplacute sau neobisnuite in timp ce utilizati ROMLA, nu mai utilizati medicamentul si verificati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul imediat ce este posibil.
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane)
Reactii locale tranzitorii ale pielii (paloare, roseata, tumefiere) in zona tratata in timpul
tratamentului pielii, mucoasei genitale sau ulcerelor picioarelor.
O senzatie initiala usoara de arsura, mancarime sau caldura in zona tratata in timpul
tratamentului mucoasei genitale sau ulcerelor picioarelor.
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de persoane)
O senzatie initiala usoara de arsura, mancarime sau caldura in zona tratata in timpul
tratamentului pielii.
Amorteala (furnicaturi) in zona tratata in timpul tratamentului mucoasei genitale.
Iritatia pielii tratate in timpul tratamentului ulcerelor picioarelor.
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 de persoane)
Reactii alergice, care in cazuri rare pot evolua pana la soc anafilactic (urticarie, tumefierea pielii, febra, dificultati la respiratie si lesin) in timpul tratamentului pielii, mucoasei genitale sau ulcerelor picioarelor.
Methemoglobinemia (boala a sangelui) in timpul tratamentului pielii.
Sangerari mici in forma de punct in zona tratata (in special la copii cu eczema dupa durate mai lungi de aplicare) in timpul tratamentului pielii.
Iritatia ochilor daca ROMLA vine in mod accidental in contact cu ochii in timpul tratamentului pielii.
Reactii adverse suplimentare la copii
Methemoglobinemia, o boala de sange, care este mai frecvent observata, adeseori in legatura cu supradozajul la nou-nascuti si copii cu varsta intre 0 si 12 luni.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului sau asistentei dumneavoastra. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct la:
Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale
Str. Aviator Sanatescu nr. 48, sector 1 Bucuresti 011478- RO
Tel: + 4 0757 117 259 Fax: +4 0213 163 497 e-mail: [email protected].
Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza ROMLA
A se pastra la temperaturi sub 30°C. A nu se pastra la frigider sau congela.
A se utiliza in maxim 6 luni de la prima deschidere.
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe cutie si dupa “EXP:”. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine ROMLA
Substantele active sunt lidocaina si prilocaina. Fiecare gram de crema contine lidocaina 25 mg si prilocaina 25 mg. Alte ingrediente sunt hidroxistearat de macrogol-glicerol 40, carbomer 974P, hidroxid de sodiu 10% (pentru ajustarea pH-ului) si apa purificata.
Cum arata ROMLA si continutul ambalajului ROMLA este o crema moale de culoare alba. Acesta este prezentat in tuburi de aluminiu pliabile cu 5g si 30g, acoperit la interior cu un lac epoxifenolic.
Dimensiuni ambalaj:
Cutie cu 1 tub de 30 g
Cutie cu un tub de 5 g
Cutie cu un tub de 5 g si 2 comprese
Cutie cu un tub de 5 g si 3 comprese
Cutie cu 5 tuburi de 5 g
Cutie cu 5 tuburi de 5 g si 12 comprese
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantii
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
Elantis Farma S.R.L. Str. Ciobanului nr. 133, Mogosoaia, jud. Ilfov, 077135
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub
urmatoarele denumiri comerciale:
Romania: ROMLA 25mg/25mg/g crema
Acest prospect a fost revizuit in iunie 2016.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Durere la penetrare
Buna ziua! Am o problema de natura sexuala de vreo 2 ani si anume o durere puternica cand vine vorba ...
Cu ce pot inlocui Citrolin?
Buna ziua, am o problema cu limba, am capatat o limba grografica si mi s a sugerat sa folosesc Citro ...
Dureri insistente de gat și de ureche
Buna ziua!as dori sa știu ce pot face cu aceasta durere de gat Pe partea dreapta cu ureche cu ...
↳ Buna ziua! Cereti in farmacie o solutie otica in compozitia careia sa se regaseasca un anestezic local si un antibiotic (de exemplu Otis T) si incerc ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Pastile pentru durere de ureche in alaptare
Buna seara, Am tras curent si am o durere foarte mare in partea stanga, ma doare urechea, maseaua ...
↳ Buna ziua! Puteti lua ceva pe baza de ibuprofen (gen Nurofen) si paracetamol (dar acesta nu este eficient in inflamatie). Puteti plica picaturi pent ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Crema anestezica
Buna seara, pot folosi crema anestezica inainte de epilarea inghinala cu ceara daca sunt insarcinat ...
↳ Buna ziua! Puteti folisi crema dar numai in regiunea inghinala, cu 30 de minute ianinte de epilare. Nu o aplicati pe o suprafata mare de piele, pentr ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
crema anestezica
Buna ziua, Ce crema pot folosi pentru anestezierea locului unde urmeaza sa ma epilez cu ce ...
↳ Buna ziua! Va recomand crema No Scream, pe baza de benzocaina. Se aplica in strat gros cu 30-45 de minute inainte de epilare. Functioneaza, am testat ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...