Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Serdimid 2,5 mg comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Serdimid 2,5 mg comprimate filmate

Prospect - Serdimid 2,5 mg comprimate filmate


NU comercializăm Serdimid 2,5 mg comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Serdimid 2,5 mg comprimate filmate    DCI: INDAPAMIDUM


  Produs complementar recomandat
Serdimid 2,5 mg este utilizat pentru scaderea tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala). Substanta activa a produsului Serdimid 2,5 mg este indapamida.
Serdimid 2,5 mg comprimate filmate
Indapamida

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi simptome cu ale dumneavoastra. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

In acest prospect gasiti:
1. Ce este Serdimid 2,5 mg si pentru ce se utilizeaza
2. Inainte sa utilizati Serdimid 2,5 mg
3. Cum sa utilizati Serdimid 2,5 mg
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Serdimid 2,5 mg
6. Informatii suplimentare

1. CE ESTE Serdimid 2,5 mg SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA
Serdimid 2,5 mg este utilizat pentru scaderea tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala). Substanta activa a produsului Serdimid 2,5 mg este indapamida. Indapamida este un diuretic. Majoritatea diureticelor cresc cantitatea de urina produsa de rinichi.

2. INAINTE SA UTILIZATI Serdimid 2,5 mg
Nu utilizati Serdimid 2,5 mg in urmatoarele cazuri:
-daca sunteti alergic (hipersensibil) la indapamida, sau la oricare dintre componentele Serdimid 2,5 mg. Semnele unei reactii alergice includ: urticarie, dificultati la respiratie sau inghitire, umflarea buzelor, gatului sau limbii
-daca sunteti alergic (hipersensibil) la alte medicamente care apartin aceleiasi clase (sulfonamide), cum sunt trimetoprim sau cotrimoxazol
-daca suferiti de afectiuni renale severe
-daca suferiti de o afectiuni hepatice severe sau de encefalopatie hepatica (o afectiune degenerativa a creierului care afecteaza starea de constienta)
-daca aveti un nivel scazut de potasiu in sange
Aveti grija deosebita cand utilizati Serdimid 2,5 mg
Discutati cu medicul daca una sau mai multe din afirmatiile de mai jos se aplica in cazul dumneavoastra:
- daca aveti diabet zaharat (va rugam sa va verificati valoarea glucozei in sange in mod regulat)
- daca suferiti de guta
- daca aveti boli cardiace, insuficienta cardiaca sau probleme de ritm cardiac
- daca aveti nevoie sa faceti analize pentru a controla functia glandei paratiroidiene
(hiperparatiroidism)
- daca aveti probleme cu rinichii
- daca aveti probleme cu ficatul
Au fost raportate cazuri de fotosensibilizare la tiazide si diuretice inrudite. Daca, in timpul tratamentului cu Serdimid 2,5 mg, apar reactii de fotosensibilitate (sensibilitate crescuta a pielii la expunerea la soare sau la radiatii ultraviolete artificiale) informati medicul care ar putea decide intreruperea tratamentului. In cazul administrarii de Serdimid 2,5 mg medicul va va recomanda protejarea zonelor expuse la soare sau la radiatii UVA. Medicul va poate recomanda efectuarea anumitor analize pentru controlul nivelelor scazute de sodiu sau potasiu sau nivelelor crescute de calciu din sange inainte si in timpul tratamentului cu Serdimid 2,5 mg. Aceasta se aplica in special pentru pacientii care prezinta risc crescut de aparitie a dezechilibrelor electrolitice (cum sunt varstnici, pacienti tratati cu mai multe medicamente simultan sau pacienti subnutriti).
Sportivii trebuie avertizati Serdimid 2,5 mg contine o substanta activa care poate provoca o reactie pozitiva a anumitor teste din cadrul controalelor antidoping.
In cazul in care credeti ca oricare dintre cele prezentate mai sus sunt valabile in cazul dumneavoastra sau daca aveti orice intrebari sau nelamuriri cu privire la administrarea medicamentului, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului
Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Evitati sa utilizati litiu (utilizat in tratamentul depresiei) in timpul tratamentului cu Serdimid 2,5 mg datorita riscului cresterii concentratiei de litiu din sange.
Spuneti medicului daca utilizati oricare dintre urmatoarele medicamente deoarece pot fi necesare anumite precautii:
-medicamente utilizate pentru tratarea problemelor de ritm cardiac (de exemplu, chinidina, hidrochinidina, disopiramida, amiodarona, sotalol, ibutilida, dofetilida)
-medicamente antipsihotice utilizate in tratarea tulburarilor mentale cum sunt fenotiazine (de exemplu: clorpromazina, ciamemazina, levomepromazina, tioridazina, trifluoperazina), benzamide (de exemplu: amisulprida, sulpirida, sultoprida, tiaprida), butirofenone (de exemplu: droperidol, haloperidol)
-antidepresive triciclice (de exemplu imipramina, utilizate in tratarea depresiei), neuroleptice (utilizate in tratarea tulburarilor mentale)
-bepridil (folosit in tratamentul anginei pectorale, o afectiune care produce dureri in piept)
-cisaprida, difemanil (folosite pentru tratamentul unor tulburari gastrointestinale)
-sparfloxacina, moxifloxacina eritromicina intravenos (antibiotice folosite pentru tratamentul anumitor infectii)
-halofantrina (antiparazitar folosit pentru tratamentul malariei)
-pentamidina (folosita pentru tratamentul anumitor tipuri de pneumonie)
-mizolastina (pentru tratamentul reactiilor alergice precum febra de fan)
-antiinflamatoare nesteroidiene utilizate pentru ameliorarea durerii (de exemplu: ibuprofen diclofenac si indometacin), inclusiv inhibitori selectivi ai ciclooxigenazei-2 (COX-2) (cum sunt celecoxib, etoricoxib) sau doze mari de acid acetilsalicilic (mai mult de 3 g pe zi). Pot reduce efectul de scadere a tensiunii arteriale al indapamidei. Risc de insuficienta renala acuta la pacientii cu volum scazut al apei din corp (deshidratati). Este esentiala administrarea adecvata de lichide
-inhibitorii enzimei de conversie a angiotensinei (IECA) folositi pentru tratamentul hipertensiunii arteriale si al insuficientei cardiace, de exemplu captopril, enalapril, perindopril. Asocierea prezinta risc de scadere severa a tensiunii arteriale si/sau insuficienta renala acuta in cazul initierii tratamentului cu un inhibitor al ECA la pacientii cu depletie de sodiu preexistenta (in special la pacientii cu stenoza de artera
renala)
-amfotericina B injectabila (utilizata in tratarea afectiunilor micotice severe)
-corticosteroizi (de exemplu: prednisolon, hidrocortizon sau fludrocortizon) utilizati pentru tratamentul anumitor afectiuni: astm bronsic sever si poliartrita reumatoida
-laxative stimulante (de exemplu: senna)
-baclofen (utilizat in tratarea rigiditatii musculare care apare in anumite boli cum este scleroza multipla)
-cateva medicamente utilizate pentru a trata insuficienta cardiaca si anumite tulburari de ritm cardiac (de exemplu: digoxina, digitoxina)
-diuretice care economisesc potasiul (amilorida, spironolactona, triamteren)
-anumite diuretice care pot determina scaderea valorii de potasiu in sange (cum sunt bumetanida, furosemida, piretanida, tiazide si xipamida)
-metformina (pentru tratamentul diabetului zaharat)
-substante de contrast iodate (folosite pentru anumite examene radiologice);
-suplimente de calciu
-ciclosporina, tacrolimus sau alte imunosupresoare folosite dupa un transplant de organ, pentru tratamentul afectiunilor auto-imune sau al afectiunilor reumatologice sau dermatologice grave
-tetracosactida (pentru tratamentul maladiei Crohn)
Utilizarea Serdimid 2,5 mg cu alimente si bauturi:
Alimentele si bauturile nu influenteaza actiunea medicamentului. Puteti lua medicamentul cu sau fara alimente sau pe stomacul gol.
Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Nu este recomandata utilizarea acestui medicament in timpul sarcinii.
Informati medicul daca sunteti gravida sau intentionati sa ramaneti gravida. In acest caz medicul va va recomanda un tratament alternativ.
Substanta activa este excretata in laptele matern. Nu trebuie sa alaptati daca luati acest medicament.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Serdimid 2,5 mg scade tensiunea arteriala ceea ce va poate face sa va simtiti ametit, obosit sau sa aveti senzatia de plutire in functie de scaderea tensiunii arteriale, in special la inceputul tratamentului sau in cazul asocierii cu un alt medicament antihipertensiv. In cazul in care va simtiti afectati trebuie sa evitati conducerea de vehicule sau folosirea de utilaje. Informatii importante privind unele componente ale Serdimid 1,5 mg
Acest medicament contine lactoza monohidrat. Daca medicul v-a informat ca prezentati intoleranta la anumite categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.

3. CUM SA UTILIZATI Serdimid 2,5 mg
Utilizati intotdeauna Serdimid 2,5 mg exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Adulti:
Doza recomandata este de un comprimat Serdimid 2,5 mg pe zi, luat de preferinta dimineata.
Varstnici:
Se poate administra Serdimid 2,5 mg la varstnici, daca functia renala este normala sau doar usor afectata. Copii si adolescenti:
Nu se recomanda administrarea Serdimid 2,5 mg la copii si adolescenti datorita lipsei datelor privind siguranta si eficacitatea.
Pacienti cu insuficienta renala:
La pacientii cu renala severa (clearance-ul creatininei sub 30 ml/min) este contraindicata administrarea Serdimid 2,5 mg (vezi pct.2 „Nu luati Serdimid 2,5 mg comprimate filmate”). Tiazida si diureticele inrudite sunt pe deplin eficace numai daca functia renala este normala sau doar usor afectata.
Pacienti cu insuficienta hepatica:
La pacientii cu insuficienta hepatica severa este contraindicata administrarea Serdimid 2,5 mg (vezi pct.2 „Nu luati Serdimid 2,5 mg comprimate filmate”).
Mod de administrare:
Comprimatele trebuie administrate intregi, cu un volum suficient de lichid (de ex. un pahar cu apa). Nu striviti sau mestecati comprimatele!
Durata tratamentului:
Durata tratamentului va fi stabilita de catre medicul dumneavoastra. Daca aveti impresia ca efectul indapamidei este prea slab sau prea puternic spuneti medicului sau farmacistului.
Daca luati mai mult decat trebuie din Serdimid 2,5 mg
Daca ati luat o doza mai mare decat trebuie intrerupeti administrarea si contactati imediat medicul sau farmacistul sau mergeti la cel mai apropiat spital. Luati cutia sau orice comprimat de Serdimid 2,5 mg ramas pentru ca medicul sa stie ce ati luat. In caz de supradozaj va exista o crestere a frecventei reactiilor adverse, un efect diuretic accentuat cu risc de scadere a tensiunii arteriale si de aparitie a dezechilibrelor hidro-electrolitice. Simptomele supradozajului pot include: greata, voma, tensiune arteriala scazuta
(conducand la senzatie de plutire), crampe musculare, ameteala, somnolenta confuzie si variatii ale cantitatii de urina produse de rinichi.
Daca uitati sa luati Serdimid 2,5 mg
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Luati urmatoarea doza la momentul obisnuit.
Daca incetati sa luati Serdimid 2,5 mg
Tratamentul hipertensiunii arteriale este in general un tratament pe toata durata vietii. Nu intrerupeti tratamentul fara avizul medicului dumneavoastra.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Serdimid 2,5 mg poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Incetati sa luati Serdimid 2,5 mg si mergeti imediat la medicul dumneavoastra sau la cel mai apropiat spital daca:
- incep sa va apara umflaturi la nivelul mainilor, picioarelor, gleznelor, fetei buzelor sau gatului ce va pot cauza dificultati la respiratie sau inghitire.Puteti deasemenea constata mancarime, urticarie (papule, macule). Aceasta inseamna ca aveti o reactie alergica la Serdimid 2,5 mg.
- incep sa va apara basici sau incepe sa vi se descuameze pielea sau prezentati simptome
asemanatoare gripei si temperatura ridicata. Aceasta ar putea insemna o rara dar serioasa problema de sanatate numita necroliza epidermica.
Spuneti medicului dumneavoastra cat mai curand posibil daca aveti oricare dintre urmatoarele reactii adverse:
- va simtiti obosit, slabit, confuz sau prezentati dureri musculare, rigitate musculara sau muschii dumneavoastra nu functioneaza bine. Aceasta se poate datora valorilor scazute de sodiu din sangele dumneavoastra (hiponatremie).
- aveti o stare de iritabilitate si prezentati ticuri. Aceasta se poate datora unui dezechilibru in sange numit alcaloza metabolica.
- prezentati mancarime, urticarie (papule). Puteti avea, de asemenea, temperatura ridicata, dureri in gat, dureri de cap sau diaree.
- aveti mai multe infectii decat in mod obisnuit sau va apar mai usor vanatai. Aceasta se poate datora unor probleme cu sangele dumneavoastra.
- aveti o senzatie crescuta de sete, foame asociata cu pierdere in greutate. Acestea ar putea fi semne ale diabetului zaharat.
Reactii adverse frecvente (acestea apar la mai putin de 1 din 10 pacienti, dar la mai mult de 1 din 100 pacienti):
- reactii alergice (in special la pacientii predispusi la reactii alergice sau astmatice) manifestate prin eruptii trecatoare pe piele cu macule si papule
Reactii adverse mai putin frecvente (acestea apar la mai putin de 1 pacient din 100, dar la mai mult de 1 din 1000 pacienti):
- varsaturi
- reactii alergice (in special la pacientii predispusi la reactii alergice sau astmatice) manifestate prin pete purpurii sau placarde pe piele.
Reactii adverse rare (acestea apar la mai putin de 1 pacient din 1000, dar la mai mult de 1 din 10000 pacienti):
- ameteala (vertij)
- oboseala
- dureri de cap
- senzatie de intepaturi si furnicaturi (parestezii)
- greata (senzatie de rau)
- constipatie (miscari intestinale neregulate, scaune tari, uscate)
- uscaciunea gurii
- risc crescut de deshidratare la pacientii varstnici si la cei cu insuficienta cardiaca
Reactii adverse foarte rare (acestea apar la mai putin de 1 pacient din 10000, inclusiv cazuri izolate):
- scaderea numarului de plachete din sange care creste riscul de sangerare sau invinetire
- scaderea numarului de celule albe din sange care creste probabilitatea de aparitie a infectiilor;
aceasta poate fi severa (agranulocitoza)
- scaderea numarului anumitor celule sanguine care poate determina slabiciune, invinetire sau posibilitate mai mare de aparitie a infectiilor (anemie hemolitica); anemie aplastica (o deprimare a maduvei osoase)
- Pancreatita (inflamarea pancreasului cu durere severa in partea superioara a abdomenului si in spate)
- batai cardiace neregulate (cauzand palpitatii, cand simtiti bataile inimii)
- tensiune arteriala scazuta care determina senzatie de plutire
- probleme renale (cauzand simptome precum oboseala, cresterea nevoii de a urina, mancarimi la nivelul pielii, stare de rau, umflarea extremitatilor)
- probleme hepatice,detectate prin analize de laborator ale sangelui (cu simptome precum: oboseala, pierderea apetitului, stare de rau, umflarea extremitatilor, ingalbenirea pielii)
- reactii alergice grave (edem angioneurotic, in special la persoanele predispuse la reactii alergice sau astmatice) cu umflarea fetei, buzelor sau limbii si urticarie, umflarea mucoaselor gatului sau cailor aeriene determinand dificultati de respiratie sau inghitire. Daca apar aceste reactii adverse adresati-va imediat medicul dumneavoastra
- reactii alergice grave cu simptome asemanatoare gripei, aparitia de vezicule pe piele, gura, ochi si organe genitale (necroliza epidermica toxica, sindrom Steven Johnson). Daca apar aceste reactii adverse adresati-va imediat medicul dumneavoastra
- valori mari ale calciului in sange (hipercalcemie)
De asemenea, pot aparea urmatoarele reactii adverse. Cu toate acestea, pe baza datelor disponibile nu este posibila definirea frecventei de aparitie a acestora:
- Serdimid 2,5 mg poate determina scaderea volumului de sange (hipovolemie) cu deshidratare si scadere marcata a tensiunii arteriale in momentul ridicarii in picioare (hipotensiune arteriala ortostatica)
- daca aveti probleme hepatice preexistente, administrarea Serdimid 2,5 mg poate determina o afectiune cunoscuta sub numele de encefalopatie hepatica (afectarea creierului si sistemului nervos care poate aparea ca o complicatie a boli hepatice)
- daca suferiti de o afectiune denumita „lupus eritematos sistemic diseminat”(o boala inflamatorie care apare rar), administrarea Serdimid 2,5 mg o poate agrava
- luand Serdimid 2,5 mg puteti face pielea mai sensibila la lumina UV (vezi pct. 2 „Aveti grija deosebita cand luati Serdimid 2,5 mg comprimate filmate”)
Pot aparea urmatarele modificari ale parametrilor de laborator:
- Serdimid 2,5 mg poate determina valori scazute de sodiu si potasiu din sangele dumneavoastra. Medicul dumneavoastra va va monitoriza aceste valori prin teste de sange (vezi pct.2 „Aveti grija deosebita cand luati Serdimid 2,5 mg comprimate filmate”)
- Serdimid 2,5 mg poate determina scaderea valorilor de clor din sange care poate conduce la alcaloza metabolica (aciditate scazuta a sangelui)
- Serdimid 2,5 mg poate determina cresterea valorilor de zahar din sange
- Serdimid 2,5 mg poate determina valori mai mari de acid uric din sange conducand la aparitia crizelor de guta
Medicul va poate recomanda sa efectuati periodic anumite analize.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

5. CUM SE PASTREAZA Serdimid 2,5 mg
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe cutie si pe blister (dupa EXP.) Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. INFORMATII SUPLIMENTARE
Ce contine Serdimid 2,5 mg
Substanta activa este indapamida.
Fiecare comprimat filmat contine 2,5 mg indapamida.
Celelalte componente sunt: Nucleu: lactoza monohidrat povidona dioxid de siliciu coloidal anhidru talc stearat de magneziu
Cum arata Serdimid 2,5 mg
Comprimate filmate, biconvexe, rotunde, de culoare alba cu diametrul de 7 mm.
Continutul ambalajului
Cutie cu 2 blistere din PVC/Al a cate 15 comprimate filmate.
Cutie cu 100 blistere din PVC/Al a cate 15 comprimate filmate.
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata S.C. SLAVIA PHARM S.R.L.
B-dul Theodor Pallady nr. 44C Sector 3, Bucuresti, Romania
Producator
LABORMED PHARMA S.A. Bd. Theodor Pallady nr. 44B
sector 3, Bucuresti Romania
Acest prospect a fost aprobat in: Mai 2012


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Cura cu Barley Grass !
Am fost operat de cancer gastric , stomacul mi-a fost îndepărtat. De doua luni urmez cu Barley ...
Erecție slabă
Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune , cardiomio ...
↳ Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va pot recomanda nimic, exista un risc cardiac, pe care un produs naturist, chiar s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Buna
Oare logestul interactioneaza cu aspirin cardio, nebilet si noliprel? Va mulțumesc ...
↳ Buna ziua! Medicul cardiolog stie ca luati Logest? Orice contraceptiv oral creste riscul de evenimente cardiovasculare (tromboza, formarea de cheagu ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Intrerupere medicamentatie pentru testul poligraf
se poate intrerupe medicamentatia cu noripel pentru a da testu poligraf ...
↳ Buna ziua! Daca afectiunea dumneavoastra cardiovasculara (hipertensiunea arteriala in speta) este considerata severa si aveti documente medicale care ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Cum reacționează gutaprim cu medicamente hipertensiune și statine
Cât durează tratamentul pentru reducerea acidului uric în limitele acceptabile. Mulțumesc ...
apetit blokc si hipertensiune
Buna ziua, as vrea sa stiu daca este o problema sa imi administrez apetit blokc avand in vedere ca ...
inlocuitor de Isoptin RR 240mg
Pentru tratamentul cardiopatiei si hipertensiunii, cu ce poate fi inlocuit Isoptin RR 240mg? ...
↳ Isoptin de 240 nu se mai gaseste, dar exista un alt medicament cu acceeasi substanta activa (verapamil), care sa aiba aceeasi concentratie (240 mg), s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
despre atenolol
cu ce medicament se poate inlocui atenololul,avand in vedere ca mai folosesc si captopril? ...
↳ Buna ziua! Decizia de inclocuire a atenolol-ului cu alt medicament apartine numai medicului cardiolog, sau celui de familie. Puteti inlocui Atenolol ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...