Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Trandolapril Arena 2,0 mg capsule

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Trandolapril Arena 2,0 mg capsule

Prospect - Trandolapril Arena 2,0 mg capsule


NU comercializăm Trandolapril Arena 2,0 mg capsule!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Trandolapril Arena 2,0 mg capsule    DCI: TRANDOLAPRILUM


  Produs complementar recomandat
Trandolapril, substanta activa din Trandolapril Arena apartine unei clase de medicamente denumita inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (uneori numiti inhibitori ECA).
Trandolapril Arena 0,5 mg capsule
Trandolapril Arena 1,0 mg capsule
Trandolapril Arena 2,0 mg capsule
Trandolapril Arena 4,0 mg capsule
Trandolapril

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
- Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
- Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
- Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra. Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Trandolapril Arena si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Trandolapril Arena
3. Cum sa luati Trandolapril Arena
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Trandolapril Arena
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Trandolapril Arena si pentru ce se utilizeaza
Trandolapril, substanta activa din Trandolapril Arena apartine unei clase de medicamente denumita inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (uneori numiti inhibitori ECA). Inhibitorii ECA actioneaza prin relaxarea vaselor sanguine, ceea ce usureaza efortul inimii de a pompa sange in organism. Aceasta actiune ajuta la scaderea tensiunii arteriale.
Trandolapril Arena este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiunii arteriale). De asemenea, poate fi utilizat pentru a proteja inima dupa un infarct miocardic.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Trandolapril Arena
Nu luati Trandolapril Arena daca:
- sunteti alergic la trandolapril, la oricare inhibitori ai ECA (de exemplu perindopril, ramipril) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).
- ati avut vreodata edem angioneurotic (o eruptie cutanata insotita de mancarime, cum este urticaria) sau edem Quinke (acesta este o afectiune alergica severa la nivelul pielii) asociate cu administrarea unui
inhibitor ECA.
- aveti mai mult de 3 luni de sarcina. (Deasemenea, este mai bine sa evitati utilizarea Trandolapril Arena la inceputul sarcinii – vezi subpunctul referitor la sarcina.).
- alaptati
- pacientul este copil sau adolescent.
Atentionari si precautii
Inainte sa luati Trandolapril Arena, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
In timpul tratamentului cu Trandolapril Arena este posibil sa prezentati tensiune arteriala mica si functie renala redusa, daca sunteti un pacient cu risc. Aceasta va poate provoca o stare de lesin. In acest caz trebuie sa fiti asezat in pozitia culcat pe spate, iar o persoana din jurul dumneavoastra trebuie sa cheme o ambulanta sau un alt serviciu medical de urgenta.
Spuneti medicului dumneavoastra daca:
- utilizati medicamente diuretice de o lunga perioada de timp sau daca urmati o dieta cu continut mic de sare
- ati avut recent varsaturi sau diaree, severe sau prelungite
- ati prezentat vreodata o reactie alergica (denumita edem Quincke sau edem angioneurotic) la oricare dintre inhibitorii ECA (de exemplu perindopril sau ramipril - incluzand umflarea fetei, buzelor, limbii sau gatului, cu dificultati la inghitire sau la respiratie)
- suferiti de o afectiune cunoscuta sub numele de boala vasculara de colagen (aceasta este uneori denumita boala a tesutului conjunctiv, de exemplu lupus eritematos sau sclerodermie)
- aveti diabet zaharat
- aveti insuficienta cardiaca
- efectuati sedinte de dializa renala (unele tipuri de membrane de dializa pot sa nu fie adecvate)
- aveti probleme ale ficatului sau rinichilor, incluzand transplantul hepatic sau renal.
- urmeaza sa vi se efectueze anestezie, inaintea unei interventii chirurgicale
- prezentati o ingustare a uneia dintre valvele inimii (stenoza aortica) sau o scadere a fluxului sanguin la iesirea din compartimentul stang al inimii
- sunteti tratat cu un medicament care are ca efect scaderea raspunsului imunitar
- prezentati tuse. Medicul dumneavoastra va poate prescrie un alt medicament.
- vi se efectueaza afereza LDL (care elimina colesterolul din sangele dumneavoastra cu ajutorul unui dispozitiv medical)
- vi se efectueaza un tratament de desensibilizare, pentru a reduce efectele unei alergii provocate de intepatura de albine sau de viespi.
Trebuie sa-i spuneti medicului dumneavoastra daca credeti ca sunteti (sau ati putea ramane) gravida. Trandolaprilul nu este recomandat in primul trimestru de sarcina si nu trebuie utilizat daca aveti o sarcina de peste 3 luni, deoarece acest medicament poate avea efecte nocive grave asupra copilului
dumneavoastra daca este utilizat in aceste trimestre de sarcina (vezi subpunctul referitor la sarcina).
Trandolapril Arena impreuna cu alte medicamente
Alte medicamente pot influenta eficacitatea si siguranta acestui medicament. Pe de alta parte, Trandolapril Arena poate influenta eficacitatea si siguranta altor medicamente.
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente.
Retineti ca trebuie sa spuneti medicului dumneavoastra despre faptul ca utilizati Trandolapril Arena, daca vi se administreaza un alt medicament in timpul sau la scurt timp dupa terminarea tratamentului cu Trandolapril
Arena. Este deosebit de important sa-l informati pe medicul dumneavoastra daca utilizati:
- Alte medicamente pentru hipertensiune arteriala, incluzand medicamente care elimina apa (diuretice), cum sunt bendroflumetiazida si furosemid.
- Diuretice care retin potasiul, cum sunt spironolactona, amilorid si triamteren sau canrenoat de potasiu si suplimente care contin potasiu
- Medicamente antiinflamatoare impotriva durerii (AINS – de exemplu, ibuprofen, diclofenac, indometacina, acid acetilsalicilic si inhibitori de COX-2)
- Litiu sau antidepresive triciclice (de exemplu, amitriptilina, dosulepina)
- Medicamente pentru tratamentul diabetului zaharat (cum sunt insulina, glibenclamida sau gliclazida)
- Antiacide
- Alopurinol (pentru guta) sau procainamida (pentru ritm cardiac anormal)
- Imunosupresoare (de exemplu, ciclosporina), medicamente steroidiene (de exemplu prednison,hidrocortizon) sau medicamentele antineoplazice
- Medicamente antipsihotice, cum sunt clorpromazina, tioridazina, flupentixol
Daca urmeaza sa fiti supus unei interventii chirurgicale, este important sa il instiintati pe medicul chirurg sau dentist ca luati Trandolapril Arena. Acest medicament poate influenta medicamentul anestezic sau alte tratamente utilizate. Contactati-l si informati-l pe medicul dumneavoastra daca luati oricare dintre medicamentele de mai sus. Sar putea sa fie necesar sa vi se modifice doza.
Trandolapril Arena impreuna cu alimente, bauturi si alcool
Puteti lua Trandolapril Arena in timpul sau dupa ingestia de alimente si bauturi.Se recomanda sa nu consumati alcool etilic in timp ce luati Trandolapril Arena.
De asemenea, alcoolul etilic va poate incetini reactiile, vezi "Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor".
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresativa medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Sarcina In mod normal, medicul dumneavoastra va va sfatui sa nu mai luati Trandolapril Arena inainte sa ramaneti gravida sau imediat ce ati aflati ca sunteti gravida, si va va recomanda utilizarea unui alt medicament in loc de Trandolapril Arena. Trandolapril Arena nu se recomanda la inceputul sarcinii si nu trebuie administrat daca aveti mai mult de 3 luni de sarcina, deoarece daca este utilizat dupa a treia luna de sarcina poate dauna grav copilului dumneavoastra.
Alaptarea
Spuneti medicului dumneavoastra daca alaptati sau incepeti sa alaptati. Trandolapril Arena nu se recomanda mamelor care alapteaza, iar medicul dumneavoastra va alege un alt tratament pentru dumneavoastra, daca doriti sa alaptati, mai ales in cazul in care sugarul este nou-nascut sau a fost nascut prematur.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Trandolapril Arena poate determina ameteli sau lesin la unele persoane, mai ales la inceputul tratamentului. Aceste efecte pot fi agravate de consumul de alcool etilic, chiar si in cantitati mici.
Nu conduceti vehicule, folositi utilaje sau desfasurati alte activitati care va solicita atentia timp de cateva ore dupa administrarea primei doze sau dupa orice crestere a dozei. Asteptati si observati modul in care va afecteaza acest medicament. Daca nu sunteti sigur, trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul Trandolapril Arena contine lactoza monohidrat. Daca medicul dumneavoastra v-a spus ca aveti intoleranta la anumite unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament. Trandolapril Arena (capsulele de 0,5 mg, 1 mg si 2 mg) contine galben amurg (E 110). Acesta poate provoca reactii alergice chiar intarziater.

3. Cum sa luati Trandolapril Arena
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medical dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Inghititi capsulele intregi, fara sa le mestecati si luati-le cu un pahar cu apa. Luati capsulele intotdeauna la aceeasi ora din zi. Numarul de capsule pe care va trebui sa le luati va depinde de afectiunea pentru care sunteti tratat. Daca luati deja diuretice, medicul dumneavoastra va poate recomanda reducerea dozei de diuretic sau chiar intreruperea administrarii acestui medicament, inainte de a incepe sa luati Trandolapril Arena.
Adulti
Tensiune arteriala mare (hipertensiune arteriala)
Doza initiala uzuala este de 0,5 mg o data pe zi. Este posibil ca medicul dumneavoastra sa va creasca aceasta doza la 1-2 mg zilnic. Doza maxima este de 4 mg pe zi.
Pacienti cu insuficienta cardiaca
Tratamentul dumneavoastra va fi initiat in spital. Doza initiala uzuala este de 0,5 mg o data pe zi.
Tratament dupa infarct de miocard
De regula, tratamentul va fi inceput cat mai devreme, din a treia zi dupa infarctul de miocard, de obicei cu o doza mica de 0,5 mg in fiecare zi. Este posibil ca medicul dumneavoastra sa va creasca aceasta doza treptat, pana la maxim 4 mg in fiecare zi.
Doza pentru adultii tratati anterior cu diuretice (medicamente care elimina apa)
Tratamentul cu diuretice trebuie intrerupt cu cel putin 72 de ore (3 zile) inainte de inceperea tratamentului cu Trandolapril Arena si/sau tratamentul poate fi inceput cu 0,5 mg o data pe zi. Ulterior, doza va fi modificata atunci cand medicul dumneavoastra va constata efectul tratamentului.
Varstnici
Nu este necesara reducerea dozei, daca aveti o functie normala a rinichilor. Trebuie sa incepeti tratamentul cu o doza mica, iar medicul dumneavoastra va va urmari valoarea tensiunii arteriale si va va evalua functia rinichilor in timpul tratamentului.
Cu toate acestea, este necesara prudenta, daca in acelasi timp sunteti tratati cu diuretice sau aveti functia inimii, ficatului sau rinichilor redusa.
Copii si adolescenti
Trandolapril Arena nu trebuie administrat copiilor si adolescentilor.
Pacienti cu tulburari ale rinichilor
Medicul dumneavoastra va va modifica doza, in functie de rezultatele testelor de laborator (0,5-1 mg zilnic).
Pacientii care efectueaza sedinte de dializa renala: 0,5 mg zilnic.
Pacientii cu tulburari ale ficatului
Doza initiala este de 0,5 mg zilnic. Ulterior, medicul dumneavoastra va poate modifica doza, in functie de necesitati.
Daca luati mai mult Trandolapril Arena decat trebuie
Adresati-va medicului dumneavoastra, spitalului sau farmaciei, daca ati luat prea mult din acest medicament si nu va simtiti bine.
Simptomele supradozajului sunt: reducere marcata a tensiunii arteriale, soc (umflare a gurii si gatului, care determina dificultati la respiratie –adresati-va urgent medicului dumneavoastra), incetinirea procesului de gandire (stare de letargie), puls slab, tulburari ale echilibrului sarurilor si reducerea functiei rinichilor.
Daca uitati sa luati Trandolapril Arena
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca incetati sa luati Trandolapril Arena
Este important sa continuati sa luati capsulele, pana cand medicul dumneavoastra va va spune sa intrerupeti tratamentul. Nu intrerupeti tratamentul doar pentru ca va simtiti mai bine. Daca intrerupeti administrarea acestor capsule, starea dumneavoastra se poate agrava.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate
persoanele. Reactii adverse foarte frecvente (apar la mai mult de 1 din 10 persoane tratate) si reactii adverse frecvente (apar la 1 pana la 10 din 100 de persoane tratate): scaderea tensiunii arteriale
Reactii adverse frecvente (apar la 1 pana la 10 din 100 de persoane tratate): ameteli, dureri de cap, stare de slabiciune si tuse.
Reactii adverse mai putin frecvente (apar la 1 pana la 10 din 1000 de persoane tratate): batai puternice ale inimii, greata, eruptii trecatoare si mancarimi la nivelul pielii, greata si/sau varsaturi.
Reactii adverse rare (apar la 1 pana la 10 din 10000 de persoane tratate) si reactii adverse foarte rare (apar la mai putin de 1 din 10000 de persoane tratate): nervozitate, dificultati la adormire, somnolenta mergand pana la pierderea constientei, iritatie a gatului, sangerare nazala, varsaturi, durere de stomac, diaree, constipatie, indigestie, retentie de lichide (edem), tendinta de a transpira, urticarie, dureri musculare, bufeuri. Reactii adverse cu frecventa necunoscuta: modificari ale valorilor parametrilor testelor de sange, cum sunt cele ale enzimelor hepatice, creatininei si ureei, reactii alergice cum sunt mancarimea si eruptiile trecatoare la nivelul pielii, valori crescute ale concentratiilor de potasiu din sange, sangerare la nivelul creierului, paralizie musculara, pierdere temporara a constientei, senzatie de lipsa de aer, bronsita, uscaciune a gurii, inflamatie a pancreasului, caderea in exces a parului, afectiuni severe la nivelul pielii (incluzand eritem polimorf si sindrom Stevens-Johnson), febra, tulburari sanguine, cum sunt agranulocitoza (o afectiune in care exista un numar insuficient de globule albe si, ca urmare, pot sa apara infectii), leucopenie (reducerea numarului de globule albe), pancitopenie (reducerea numarului tuturor tipurilor de celule din sange, incluzand globulele rosii, globulele albe, precum si trombocitele) si o concentratie scazuta in sange a proteinei care transporta oxigenul (hemoglobina) si a hematocritului (care reprezinta proportia de globulele rosii din sange).
Alte reactii adverse care au fost raportate in cazul utilizarii de inhibitori ai ECA includ tulburari renale, scadere marcata a tensiunii arteriale, insotita de simptome cum sunt lesin, durere in piept sau accident vascular cerebral. Reactiile alergice au fost raportate foarte rar. Adresati-va imediat medicului dumneavoastra daca observati orice respiratie suieratoare aparuta brusc, senzatie de durere in piept, dificultati la inghitire, umflare a pleoapelor, fetei sau buzelor, eruptie trecatoare la nivelul pielii, cum sunt petele rosii, urticaria sau senzatia de mancarime. Daca prezentati oricare dintre aceste reactii adverse sau orice alta reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Trandolapril Arena
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A se pastra la temperaturi sub 30şC.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Trandolapril Arena
- Substanta activa este trandolaprilul. Fiecare capsula contine trandolapril 0,5 mg, 1 mg, 2 mg, 4 mg.
- Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, amidon pregelatinizat (vegetal), celuloza microcristalina (Avicel PH 102), dimeticona, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, gelatina, dioxid de titan (E 171) si eritrozina (E 127). In plus, fiecare concentratie a medicamentului contine, deasemenea, urmatoarele:
Capsulele de 0,5 mg: galben amurg (E 110), galben de chinolina (E 104)
Capsulele de 1 mg: galben amurg (E 110)
Capsulele de 2 mg: galben amurg (E 110)
Capsulele de 4 mg: oxid rosu de fer (E 172), oxid galben de fer (E 172)
Cum arata Trandolapril Arena si continutul ambalajului
Trandolapril Arena 0,5 mg: capsule de marime “2” cu cap de culoare rosu deschis si corp de culoare galben intens, continand o pulbere de culoare alba, omogena.
Trandolapril Arena 1 mg: capsule de marime “2” cu cap de culoare rosu deschis si corp de culoare portocaliu deschis, continand o pulbere de culoare alba, omogena.
Trandolapril Arena 2 mg: capsule de marime “2” cu cap si corp de culoare rosu deschis, continand o pulbere de culoare alba, omogena.
Trandolapril Arena 4 mg: capsule de marime “2” cu cap si corp de culoare portocaliu , continand o pulbere de culoare alba, omogena
Continutul ambalajului
Trandolapril Arena este disponibil in cutii cu 3 blistere din PVC-PE-PVDC/Al a cate 10 capsule.
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantul
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
Arena Group S.A. Str. Stefan Mihaileanu nr. 31, sector 2, Bucuresti, cod 024022 Romania
Fabricantii Arena Group S.A., Bd. Dunarii, nr 54, Voluntari, Jud Ilfov, cod 077190, Romania Pentru orice informatii referitoare la acest medicament, va rugam sa contactati reprezentanta locala a
detinatorului autorizatiei de punere pe piata:
Acest prospect a fost revizuit in Noiembrie 2014.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Cura cu Barley Grass !
Am fost operat de cancer gastric , stomacul mi-a fost îndepărtat. De doua luni urmez cu Barley ...
Erecție slabă
Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune , cardiomio ...
↳ Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va pot recomanda nimic, exista un risc cardiac, pe care un produs naturist, chiar s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Buna
Oare logestul interactioneaza cu aspirin cardio, nebilet si noliprel? Va mulțumesc ...
↳ Buna ziua! Medicul cardiolog stie ca luati Logest? Orice contraceptiv oral creste riscul de evenimente cardiovasculare (tromboza, formarea de cheagu ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Intrerupere medicamentatie pentru testul poligraf
se poate intrerupe medicamentatia cu noripel pentru a da testu poligraf ...
↳ Buna ziua! Daca afectiunea dumneavoastra cardiovasculara (hipertensiunea arteriala in speta) este considerata severa si aveti documente medicale care ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Cum reacționează gutaprim cu medicamente hipertensiune și statine
Cât durează tratamentul pentru reducerea acidului uric în limitele acceptabile. Mulțumesc ...
apetit blokc si hipertensiune
Buna ziua, as vrea sa stiu daca este o problema sa imi administrez apetit blokc avand in vedere ca ...
inlocuitor de Isoptin RR 240mg
Pentru tratamentul cardiopatiei si hipertensiunii, cu ce poate fi inlocuit Isoptin RR 240mg? ...
↳ Isoptin de 240 nu se mai gaseste, dar exista un alt medicament cu acceeasi substanta activa (verapamil), care sa aiba aceeasi concentratie (240 mg), s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
despre atenolol
cu ce medicament se poate inlocui atenololul,avand in vedere ca mai folosesc si captopril? ...
↳ Buna ziua! Decizia de inclocuire a atenolol-ului cu alt medicament apartine numai medicului cardiolog, sau celui de familie. Puteti inlocui Atenolol ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa TRANDOLAPRILUM?
Alte medicamnete care au TRANDOLAPRILUM:
- Fezzor, capsule
- GOPTEN

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului alcool
alcool

va rog sa imi spuneti daca picaturile antialcool se pot pune in cafea ... Buna ziua! In cafea nu este indicat sa le adaugati, pentru ca li se v ...


Sfatul farmcistului Rugaminte!
Rugaminte!

Buna ziua! As dori sa aflu daca langa baraka se poate lua si supliment ... Buna ziua! Da, se poate face asocierea, pastrand un interval de minim ...


Sfatul farmcistului administrare 5 HTP Secom
administrare 5 HTP Secom

Buna ziua, Am luat 5 HTP de la Secom 6 luni, am facut pauza 2 saptama ... Buna ziua! Mai asteptati inca 2 saptamani, apoi reluati administrarea ...


Sfatul farmcistului Doza depășită de sirop
Doza depășită de sirop

Bună, Buna ziua, Am un baietel de 2 aniďż˝accidental i-am dat o doza m ... Buna ziua! Adresati-va serviciului de urgenta cel mai apropiat de dom ...


Sfatul farmcistului Ulei de peste si gelatina femosun
Ulei de peste si gelatina femosun

Buna ziua nu ati raspuns nici acuma ce fel de peste se foloseste in vi ... Buna ziua! Gelatina este de origine animala, in principal provenind d ...


Sfatul farmcistului Baraka 100mg
Baraka 100mg

Pot manca bomboane cu alcool in timp ce iau Baraka 100mg? ... Buna ziua! Da, puteti consuma cantitati reduse de alcool in asociere ...